Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Excel a MS Office része.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Csupingo
veterán
Én 100 éve mach 3-at használok. Nem szoktam megvágni magam, szerintem teljesen rendben van. Idegenben már előfordult, hogy valamilyen eldobhatóval kellett beérnem, olyankor szinte elvéreztem a művelet után.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
Lidl-ös 5 pengés. Az kb. olyan, mint a mach3, csak sokkal olcsóbb.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
alcsa
senior tag
Kikopott, mert nem volt ra kereslet. Most mar a 5-6 penges cuccok a menok, azokat veszik.
En attertem a Sensor 3 eldobhatora, altalaban akkor veszek mikor kapok valami akciot a 8 darabosra, hanem elegge draga.
-
-
Vladi
nagyúr
Nézni kéne valami cserélhetőpengéset.
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
bkercso
nagyúr
Én Mach3-aztam 20+évig, aztán ellustultam és napi 2x elektromos borotva. Így mindig van egy enyhe borosta, de nem zavaró. Cserébe nem kell habot lemosni, arcvizezni, nem karcol stb. A művelet maga 20-30s.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
razorka777
veterán
Én a fusion-t(az elemeset) használon 15 éve, nagyon bevált, már nem tudnék mással borotválkozni.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
DonElvis
aktív tag
válasz razorka777 #10 üzenetére
Az elemes fusion tnyleg nagyon jó, én azt viszem el magammal, ha elutazom. Normál használatra a Gillette ProGlide power styler-t ajánlom jó szívvel.
Ami nem számít, az nem érdekel
-
Yahhher
aktív tag
Hello.
Én pár napna vettem egy Müllerben. 10es csomag, bortvával összecsomagolt verzió is volt.Üdv B
-
-
nemlehet
őstag
válasz adlersson #15 üzenetére
Szerintem már elvi szinten sem létezhet olyan elektromos mivel pengéssel is csak úgy lesz tükörsima a bőröd ha növés ellenében borotválsz és így gyakorlatilag a bőr szintje alá visszavágod.Mivel az elektromos meg jobbra balra alternál (vagy forog) azzal ilyet nem tudsz csinálni.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
hohohohóó...
tag
Amazon árulja. Az tuti eredeti.
Nekem is volt/még megvan, de már rég csak elektromosat használok. Sokkal kényelmesebb és gyorsabb, alig van már különbség, ha egyáltalán van még. -
Jó kérdés, én egy időben toltam ezt a penge borotválkozást, aztán nem...
Hajnyíró, majd Philips, majd végül egy Xiaomi szettet kaptam, és heti 1x letolom a szürke pofámat
Nekem amúgy a DM sajátmárkása vált be, nagyon remek. Balea Man Revolution 5.1
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
nyunyu
félisten
Pont ez a bajom nekem is, hogy kezd elfogyni az 5+ éve vett 12db-os Mach3 készletem, újonnan meg elég brutális ára van, plusz azt olvasni, hogy mióta a Gilette lengyelben gyártat, azóta a tartósságuk a béka segge alá konvergált.
Azt meg elég luxusnak érzem, hogy a 800Ft/fej borotvát 2-3 használat után ki kelljen dobni, mert kicsorbul.(Mach3 Turboval kezdem, ami +50% áráért adott a Mach3-hoz egy 2 használat után elkopó krémezőcsíkot.
Aztán rájöttem, hogy ha Nivea gélt használok Gilette helyett, akkor a jóval olcsóbb Mach3-mal ugyanúgy tudok borotválkozni...)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Én is heti egy hajnyiró + borotva kombóra tettem a voksom. Gyorsan eltömődnek és nem bírják az államnál a szakállam.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Normi™
őstag
válasz adlersson #15 üzenetére
Philips OneBlade nagyon konvergál az általad keresetthez.Nekem viszonylag erős szőrzetem van,de a OneBlade kb. olyan végeredményt ad mintha nővekedéssel azonos irányba húznám le komolyabb pengéssel.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Normi™
őstag
Igen,elég drága,viszont nekem tovább bírja mint egy hagyományos penge.Ráadásul kétoldalas is.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Normi™
őstag
Plusz ugye borotvahab sem kell,én nagyon after shave-et sem használok,pedig érzékeny a bőrőm.Így már nem sokkal drágább mint a hagyományos penge.Ráadásul ki sem csattogok tőle.
-
A nagyobb kínai, vietnámi "mindent adunk olcsón" boltokban lehet venni.
Én is a Sensort vagy a Sensor Excelt használom, a több pengés Gillette csodáktól mintha hamarabb borostásodnék, szőrösödnék.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
cskamacska
addikt
"Én is ellustultam, mostanában havi 2-vel nyomom."
Szerintem ha lenne IT-s akinek nincs punciszőr az arcán, azt be sem engednék az őrök.
Aki tovalépett ezen, azt meg a titkárnénik kísérik be direkt.TheLázs: Ha heti többször lehúzod, akkor nem tömődik el annyira. Fontos még a jó pamacsos habozás előtte, bár ez minden vizes borotválásra igaz. A gélek és instant habok botrányosan rosszak a pamacsoláshoz képest.
Én a tubusos borotvahab + pamacs + Gilette Blue 3+-nál kötöttem ki, borotválkozás után pedig bő szappanos lemosás. Arcvíz vagy ártott vagy nem használt amellett hogy drága (fertőtlenítés a feladata, nem a pacsuli), fertőtlenítő-ápoló tej/krém pedig hosszadalmas, esetleg gusztustalan és nem praktikus ha fel sem szívódik, pláne melegben.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
mickemoto
őstag
Ár érték arányban nekem a gillette sensor 3 a befutó. Az eldobható borotvák az első pár borotválkozás alkalmával még viszonylag élesek, de utána nagyon gyorsan olyan szintre használódnak el hogy már szenvedés velük a borotválkozás. A sensor 3 nekem két hónapig is kibírja napi borotválkozással. Bizonyos számú használat után elér egy olyan szintet ami alá már nagyon lassan vagy alig csökken az élessége.
Sima Sensort vagy Excelt rég nem láttam már a boltokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Blue 256GB SÉRÜLÉSMENTES!
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest