Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorbesz

    tag

    iOS gamereknek egy brutal gamechanger cydia approl irnek par szot.

    A neve Blutrol.

    Fizetos app, de megeri, ugyanis tobb fajta controllert is csatlakoztatni lehet, ezekrol nem is irnek bovebben, viszont ami nagyon nagy dolog az az hogy a PS3 Sixaxis-t is kezeli.

    Eloszor is PC-n vagy MAC-en ossze kell parositanod (a Sixaxis pair toolal) az iOS eszkozod MAC cimevel, ezt a Blutrol appban latni fogod a csatlakozasnal.
    A jatek controljait hozza kell mapolni a PS3 gombjaihoz, ez egy nagyon innovativ dolog segitsegevel mukodik, ugyanis keszitesz egy screenshotot a jatekban, azt betallozod a Blutrolba es ott grafikusan rahuzod a PS3 gombjait a jatek gombjaira.

    Sajnos jelenleg csak olyan jatekokkal mukodik tokeletesen amelyeknel be lehet allitani hogy a kepernyon dual analog controller jelenjen meg. Pl. Gameloft jatekokban van ilyen (mind a bal mind a jobb oldali kell!).

    Azoknal a jatekoknal ahol a kepernyo bal es jobb oldalat kell swipeolgatni ott sajnos "floating Dpad" problema jon elo, ugral le/fel (pl. GTA3).

    A Modern Combat 4-et probaltam ki, es igazan mondhatom hogy ezutan jopar jatekot fogok ujra jattszani iOS-en, mert igy mar valoban elvezhetoek. Most mar csak egy iPad kellene, illetve kepzeld csak el hogy HDMI kabellel, vagy Apple TV-vel kitolod TV-re, athivod a haverokal es mutatod nekik hogy nezd, konzolt csinaltam az iPhoneombol. Mert azert valljuk be van par AAA cim a storeban.
    Remelem kiprobaljatok, irjatok PM-et nyugodtan ha kerdes van.

    [ Szerkesztve ]

    PS5/iOS

Új hozzászólás Aktív témák