Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz Rage47 #313102 üzenetére

    Amióta a háttérkép és értesítés részeket változtatták vannak bugok, konkrétan a háttér menüben úgy laggolva rajzolja ki vagy csak üres fehér rész. A 8 GB RAM új flagshipen is, mert szoftveres bug. Az is elromlott, hogy világosabb háttérkép fekete betű, most csak azért is fehérrel akarja. Korábban leprogramozták ahogy kell, most AI dönti el, hát köszi.
    (négyzetes értesítéssel pont nem találkoztam, yt videókban láttam, jó ég se tudja mitől függ, talán köze van az újításnak, hogy óra alól levitték)

    Amikor örülnek milyen új opciók és még száz opciót mindenre, még száz változtatást, és új módokat, én mérgelődöm na mit csesznek el az átalakítás közben és milyen muscle memory megy a levesbe. Szerintem az új contact poster dolog is egy kicsit lufi lett, alig használják, kiemelt helyen elvesz egy sort kontakt adatlapon, hívásképernyőn is amit variáltak. WWDC hamarosan és iOS 18 újítások kiderülnek.

    App frissítés nálam megy, bár fokozatosan terítik. Azt is észrevettem néha, ha megyek áruház frissítések részre írja pl. három elérhető és lehúzom a lapot erőltetve keresést (forgó karika) néha még talál többet is. Amúgy hagyom csinálja magától.

Új hozzászólás Aktív témák