Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz lugosi #309255 üzenetére

    "szerintem tök hasznos, néha kiderül, hogy "bezzeg andriodon" és utána valaki beírja, hogy ioson is megoldható, vagy jön ide is ilyen funkció"

    Én például kifejezetten örülök, hogy még ha lassan is, de átvette az iOS az AOD-t, igaz ehhez Pro készüléket kell venni, amiről sarkos véleményem van, de azután, hogy későbbi frissítésben megoldották, hogy ne az egész kijelző világítson 0-24 órában, hanem csak a kiírt információk, szerintem sokat nőtt a használati értéke (nem csak az AOD-nak, hanem az iPhone-nak is) az én szememben. Az pedig pompás, hogy alvásidőhöz közeledve az AOD kikapcsol és csak basztatásra jön vissza. Apró figyelmesség, de nagyon király.

    AOD mellett viszont teljesen értelmetlen az egész képernyő felvillantása értesítésre, de a topikból tudtam meg, hogy be lehet úgy állítani, hogy bizonyos appok értesítései egyből a Notification Center-be menjenek és akkor nem villan fel a képernyő. Ezt megtoltam egy Focus móddal, amikor dolgozom/este pihenek és akkor minden egyből megy oda, nem villogtat.

    Nem tökéletes, továbbra is az Android megoldása a jobb (csak az AOD kijelzőn jelenik meg egy kis jelzés, hogy éppen üzenet jött, nem világítja be a fél szobát ha nem akarod), de mára be tudtam úgy állítani ami már oké. A problémámat viszont nem tudtam úgy megfogalmazni, hogy nem azt írtam körbe, hogy eddig mihez voltam szokva, adjatok tippeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák