- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payphone
tag
Azért egy két kérdőjel maradt bennem. Egyrészt hogy az van írva all platforms. most akkor jön még ps4-re is? Valamint hogy oké felhúzták a karakterek meg egy két főbb tárgy mint a fegyverek textúráját de minden mást meg úgy hagytak. Picit érdekesen néz ki hogy a karakteretek arca majdnem hogy mostis elmenne egy ilyesmi mesés grafikai világba de minden más meg teljesen elvan mosódva. Kicsit így furán néz ki szerintem de majd meglátjuk
Azért jólesz újra végig vinni. Bár én nem olyan régen végig toltam PC-n, és azért vannak bugok friss hardveren mert logikázni kell mit hova állítasz vagy kifagy. PS2-ön elég pixeles
ps3-on meg sajnos a HD kiadásnak nemvolt dobozos változata csak PSN és azt meg már nemtudom megvásárolni sem
-
Payphone
tag
válasz
Heroes fan #16 üzenetére
Lesz dobozos is? ez nem semmi
-
Heroes fan
őstag
Jövőhét kedden jön dobozosa meg 12 én
-
Payphone
tag
válasz
Heroes fan #13 üzenetére
Ultra gáz amúgy
Adják már ki vagy mondjanak valamit. Mondom én az egészet nem értem legalább fél éve kiadták véletlen játszható formába
Persze egyből leszedték de uram isten egy játék aminek tavaly volt a 20. évfordulója a francért nem tud megjelenni a 20. fordulóban? Úgy hogy kapott egy autosavet meg nagyobb felbontást
Nem értem én ezt a játék ipart. És akkor csodálkozunk ha egy gta 6 12 év (ha minden jólmegy) mire megjelenik
?
-
Heroes fan
őstag
Kicsit utánanéztem kicsit több mint 1 órája rakták ki hogy csütörtökön 2-kor lesz bemutatva.
-
Heroes fan
őstag
Na mivan ezzel a csodajátékkal? Nem úgy volt hogy ma kapunk egy dátumot?
-
nanocry
tag
A mai Ubi inkább engedje el, megmarad egy szép emléknek oszt'cső, egy kapát nem tudnak megfogni helyesen..
-
TBT
addikt
válasz
markknight #5 üzenetére
Michel Ancel hiányában szerintem az már nem fog elkészülni... De ismerve a mai "modern" Ubisoftot, talán nem is baj.
-
Payphone
tag
Azért az vicc hogy egy 20. évfordulós kiadást nem tudnak kiadni csak egy évvel később xD Úgy hogy a játék kész, csomóan letudták tölteni egy ideig véletlenül és stabilan futott. Nem értem mostmár a játékfejlesztőket :/
-
markknight
veterán
Mire kijön a folytatás, már addigra az 50. évfordulót fogjuk ünnepelni.
-
Low Noise
senior tag
Akkor talan kipróbalom ezt a kultusz játékot, anno kimaradt.
-
Jose73
tag
Én biztos begyűjtöm PS5-re.
Talán ha jól fogy, elgondolkodnak egy remake-en is.
Meg a folytatáson. -
GodGamer5
addikt
Megkapjuk 60fps-el meg nagyobb felbontáson ugyanazt. Ubiéktól ennyi telik. Könnyű pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest