Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    válasz Noxy #294566 üzenetére

    De nem vágom, hogy mi az, hogy eddig vártál, én pontosan tudok erről a "valamiről" :D Ha te is használnád(amit ugye nem teszel) akkor tudhatnád, hogy van mikor egyáltalán nem szinkronizál semmit. Ilyenkor jön a jó öreg ctrl+alt+del, sorrendezés és az ÖSSZES icloud drive-os folyamatot le kell zárnom, majd újra kell indítani.

    Amióta megvettem az új gépemet (kb fél éve) azóta például ha nincs semmilyen folyamat akkor mindig kiírja, hogy három elem feltöltése van folyamatban. Ami persze nem igaz, csak valami becsípődött és nem fogy el, ha éjjel nappal megy a gépem akkor sem.

    Apropó, a letöltés van mikor NEM indul el.. Kiírja az intéző, hogy nem sikerült kapcsolódni.. közbe van aktív kapcsolatod, minden adott hogy menjen, de nem működik. Ilyenkor szintén ctrl+alt+del.

    Nyilván ezekben a Windows a ludas, mert hát az ő rendszerükre írták és hát na, gagyi.

    Hab a tortán hogy az általad linkelt gyönyörű "folyamatjelző" arra nem képes, hogy megmondja milyen fájlt tölt fel pontosan, milyen sebességen és az hol jár... helyette mehetsz nézegetni az intézőbe egy állapotjelző csíkot a fájlnál, ami néha teljesen kamu értékeket mutat, mert van, hogy egy pillanat alatt üresről-telire vált egy 16 gigás fájnál az a kis indikátor.

    Ezek nem koholt, kitalált vádak kb 2013-tól használom, bár már nem tudom pontosan. Azóta sok gépet és laptopot elfogyasztottam és ezek általános problémák, hardvertől függetlenül, javítatlanul.

    Na ezért használnám én a böngészős változatot..

    Azt meg egy szóval nem mondtam, hogy ha ezt PARANCSIKONT használod akkor nem tudsz videót feltölteni. Mert tudsz, csak van mikor nem tűnik el egy-egy fájl az uploadból, mert nem támogatott a formátum.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák