Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mattheus

    őstag

    Sziasztok!

    Most vettem egy használt iPhone 2020 SE készüléket (2 éves). Vásárlás előtt alaposan átnéztem amennyire csak lehet. Az átnézés során egy nyugtalanító dolgot találtam, mégpedig, hogy 90%-os kondíció ellenére azt írja ki, hogy az akkumulátor szervizelésre szorul, ugyanakkor továbbra is csúcsteljesítményen fut a készülék. Átbattyogtam az iCentre-be, ahol azt mondták, hogy bizonyos esetekben ez előfordulhat és ha nem tapasztalunk hirtelen töltöttség esést vagy kikapcsolást, akkor ezzel nem kell most foglalkozni. Ezzel egyébként bennem lévő aggódást átmenetileg kioltották.

    Vásárlás után használatba vettem, tudtam, hogy a benne lévő akksitól csodákat nem kell várni, de azért gyorsan esik belőle ki a szufla (6 óra alatt 70 perc Youtube, 30 perc navigálás és 25 perc böngészéssel 84%-ról 36-ra esett), ami nem túl acélos, szóval van egy olyan érzésem, hogy befürödtem.............ezért most gondolkodom az akkumulátor cseréjén, ugyanakkor nem tudom, hogy hol tudnám hivatalos apple alkatrésszel úgy szervizelni, hogy ne kelljen napokat vagy heteket várnom rá illetve, ha lehet, akkor a képernyővédő fóliát ne kelljen róla leszedni, de gondolom ez elkerülhetetlen lesz a szétszerelés során.

    Amiben kérnék tanácsot Tőletek, hogy Ti már találkoztatok olyannal, hogy jó %-os kondíció ellenére szervizelés ajánlott a telefonotok vagy itt valami turpisság lehet a háttérben, amiről nem tudok?

    Tapasztalat alapján melyik hivatalos szerviznél a leggyorsabb az átfutás ?

    Illetve ehhez a telefonhoz tudtok olyan tartót ajánlani, ami kerékpárra, robogóra könnyen átrakható és megbízhatóan tartja azt navigáláshoz?

    Köszönöm szépen!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák