Hirdetés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
1:1-ben hasonlítgatni az androidos és az iphone-os vonal specifikációt micsoda? Aki azért vesz androidot, mert hasonló árkategóriában 60 helyett 90 hertzes kijelzőt kap, annak tényleg tök felesleges bármilyen Apple terméket vásárolni, mert jó eséllyel nem használja ki a oprendszer és az ökoszisztéma egyedi képességeit, lehetőségeit.
"240 Hz-en tolom PC-n (előtte hosszú évekig 144 Hz), vígan elvoltam a 60 Hz-es iPhone-okkal a 14 Pro-ig, ahogy a 60 Hz-es M1 Airrel is."
Nekem még nem volt 60 hertznél nagyobb frissítésre képes külső monitorom, de eddig nem éreztem semmilyen jellegű fájdalmat, amikor a 120 hertzes kijelzővel szerelt Macbookot rádugtam valamelyik kijelzőre. A hardcore e-sportot ne vegyük ide, mert ott valóban lehet előnye a 240(+) hertzes képfrissítésnek, ez viszont már távol esik az átlagfelhasználástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Honor Magic V2 - origami
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest