Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • waccamár

    senior tag

    válasz (ex)Cat #279462 üzenetére

    Figyelj azt meg lehet próbálni, hogy elmondod, hogy abszolút nem úgy szól ez a baromi drága füles, amire te számítottál és szeretnéd visszaadni - kiegészítheted azzal, hogy neked ajándékkártyán is jó, mert egyből vennél másikat (szerintem könnyebb nekik visszaadni kártyán mint kp-ban).

    Egy MM infópultos nem tulajdonos, nem mérlegeli anyagi szempontból ezt a döntést.
    Ha van rá jogosultsága és jófej módon adod elő a dolgot, akkor visszaveheti.

    Én pont ezért veszem majdnem minden cuccomat onnan. Egyrészről hozzánk közel is van egy, másrészről meg garis ügyekben csak jó tapasztalatom van velük.

    Volt olyan, hogy elromlott fejest vittem vissza (semmi extra, 12k körüli) 1 év után. Először nem akartak vele foglalkozni, mert mondta, hogy 1 éven túl van. De a garipapíron 2 év volt. Mondta, hogy oké, akkor visszaküldi szervizbe és majd szólnak. Mondtam neki, hogy rendben, persze, köszönöm - de aztán megkérdeztem, hogy van-e bármi mód arra, hogy a szervizelést kihagyjuk és tudjak vinni most egy másikat? Hümmögött, valami fél szót váltott egy kollégájával és mondta, hogy rendben - ajándékkártyán odaadta az árát. Én meg persze bementem és vettem egy tök ugyan olyan fejest.

    Szerk: nem neked ment volna a válasz :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák