Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    Sziasztok,

    tegnap eljött a pillanat, és iPhone user lettem - sosem gondoltam volna. Anno a droidot Galaxy Spica-val kezdtem, annyira belebuzultam a rendszerbe, hogy blogolni is kezdtem (amit aztán idén hagytam abba időhiány miatt). Sok gyártótól kaptam tesztelni is telefonokat, órákat, TWS-eket, szóval tényleg az Android körül forgott nálam minden. Aztán valahogy a 10+ év alatt beleuntam kicsit. Kerestem mindig az újdonságot, de kimerült némi új skin-ben, mert pár új funkcióban, de ennyi. Anno izgalmas volt, minden főverzió hozott valami újdonságot, izgalmas volt a romolgatás meg mindenféle állítgatás.
    Aztán mostanság valahogy az izgalom elmúlt. És 3 napja eszünkbe jutott asszonnyal, mi lenne, ha kipróbálná az iPhone-t. Nézelődtem mit lenne érdemes összedobni, a piros 13 megtetszett neki - és akkor jött a meglepetés (legalábbis számára) hogy sok év droidozás után (ami nekem elég erős hobbi is volt) áttérek én is.
    Így péntek óta mindketten 13 tulajok lettünk, plusz én ma vettem egy Series 7 Watch-ot is, hogy teljes legyen a sztori. :DDD
    Eddig abszolút elégedett vagyok, mindent be tudtam állítani ami számomra fontos, rengeteg droidon használt program itt is megvan, plusz minden Google cuccomat (fotók, Keep, Google Home meg ki tudja még mi) simán tudom használni tovább.
    Remélem az elmúlt két nap pozitív érzései a jövőben is megmaradnak, szerintem én most pár évig maradok ezen a vonalon - főleg, hogy itt azért a támogatás is hosszabb ideig tart és minőségibb mint "odaát". Sosem voltam hater, nem is értettem miért kell konkrét oldalra állni a kérdésben, miért hitvita ájfónosnak vagy droidosnak lenni. Jó mindkettő, egyik ebben másik abban. Nekem tizensok év után most tetszik az iPhone, nem bántam meg, hogy kipróbáltam ezt a rendszert is. :R

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák