- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz ÁdiBá #251278 üzenetére
Ha valaki ráfüggött a droid nagy szabadságára,akkor az ios elég zártnak és fapadosabbnak hathat.
Viszont ha hozzászoksz,akkor rájössz hogy mennyire nem is lényeges az a fene nagy szabadság.Cserébe sokkal gyorsabb és stabilabb a rendszer még évek múltán is,plusz biztonságosabb.Ha meg esetleg van még Apple terméke (ipad,mac,macbook,apple tv),akkor rájön milyen jól működik az Apple ökoszisztémája.
Persze lehetnek ezekután is olyan fukciók amik hiányozhatnak,ezzel vagy együttél valaki,vagy visszavált droidra ha létfontosságúak azok a funkciók.
Nekem személy szerint nem hiányzik semmi a droidból,még az AoD sem.Azt mindig ki is kapcsoltam rövid idő után,mert érezhetően jobban merült a teló.
Ha valaki nem akar uralkodni a telefonja minden része felett,nem akarja aprólékosan tesztreszabni és témázni,akkor nagyon boldogan együtt tud élni az ios-szel.
Persze ez a rendszer sem hibátlan és tökéletes.Az i12 a 76. telefonom (kiakasztó tudom ),többségében droidjaim voltak,középkategória és csúcskategória vegyesen,de mindig jobban húztam az ios felé az egyszerűsége és a megbízhatósága miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Starlink
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Google Chromecast topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Napelem
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest