Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sys85

veterán

válasz ÁdiBá #251278 üzenetére

Ha valaki ráfüggött a droid nagy szabadságára,akkor az ios elég zártnak és fapadosabbnak hathat.
    Viszont ha hozzászoksz,akkor rájössz hogy mennyire nem is lényeges az a fene nagy szabadság.Cserébe sokkal gyorsabb és stabilabb a rendszer még évek múltán is,plusz biztonságosabb.Ha meg esetleg van még Apple terméke (ipad,mac,macbook,apple tv),akkor rájön milyen jól működik az Apple ökoszisztémája.
    Persze lehetnek ezekután is olyan fukciók amik hiányozhatnak,ezzel vagy együttél valaki,vagy visszavált droidra ha létfontosságúak azok a funkciók.
    Nekem személy szerint nem hiányzik semmi a droidból,még az AoD sem.Azt mindig ki is kapcsoltam rövid idő után,mert érezhetően jobban merült a teló.
    Ha valaki nem akar uralkodni a telefonja minden része felett,nem akarja aprólékosan tesztreszabni és témázni,akkor nagyon boldogan együtt tud élni az ios-szel.
    Persze ez a rendszer sem hibátlan és tökéletes.

Az i12 a 76. telefonom (kiakasztó tudom :DDD ),többségében droidjaim voltak,középkategória és csúcskategória vegyesen,de mindig jobban húztam az ios felé az egyszerűsége és a megbízhatósága miatt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák