Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gáben81

    senior tag

    válasz oliwire #234372 üzenetére

    Szerintem az jobban öregíti az akkumulátort, hogyha hagyod lemeríteni 30-20 % vagy az alá... egyébként ellentmondásos dolgok vannak ,mert nem egyezik az Applenek a hivatalos állásfoglalás sem azzal amit pl. Tech2 Laci mond vagy akárki már itthon, illetve vannak átfedések, de azért ellentmondások is.
    Egy időbe pl. az preferálták a legtöbben, hogy nem baj a sok kis töltés, az sokkal jobb mint hogyha egy nagy töltést csinálnál mert így kevesebb ciklus megy el stb. stb. stb.

    Most meg legutóbb azt hallottam, hogy nem jó ez a sok kis töltés mert a töltésvezérlőt kinyírja. Az a 80 % is régebben még 90 % volt. De most ez oké is, mert gondolom az Apple sem véletlenül így állította be ezt a optimalizált töltést...
    Én biztos hogy nem fogom 40-80 % között tartogatni, mert akkor elesek legalább 30 % töltéstől és a rossebb fogja ezt figyelgetni állandóan... meg én szeretek reggel úgy nekivágni a napnak, hogy 100-on van és akármilyen jó is az akkumulátor én 1 óra felé még rátöltök egy kicsit, mert különben nem bírja ki lehet az akármilyen telefon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák