Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ziegler

    csendes tag

    Sziasztok!

    Lehet, sőt biztos volt már egy ilyen/ehhez hasonló kérdés feltéve ebben a topikban, de az én esetem annyira egyedi(nek tűnik) és megoldhatatlan eddig, hogy muszáj feltennem a kérdést.

    Van kettő iPhone 4S (8GB) telefonom + 1-2 donor.
    A probléma az, hogy a telefonok ilyeneket csinálnak mindkettő gépemen (laptop, asztali): https://www.youtube.com/watch?v=q2v1Gh9EVMg&fbclid=IwAR1XmuTJt48x5-xD8iXN_Jmd9TIDIlt-sAnWry5k7oaNKWMC5F8MD_akJhI

    Próbáltam mindkét gépemen, próbáltam vagy 10 usb kábelt, mindig ezt produkálta.
    Próbáltam állítani az usb managementet, feltölteni a telefont mielőtt a géphez csatlakoztatom (hátha "nem kap elég áramot"), resetelni a telefont, próbáltam tisztítani a csatlakozásokat, más usb portot használni... Eddig egyik verzió sem jött be.

    A Windows 10-re sem lehet fogni a dolgot, a laptopomon windows 7 van, azon is ezt a le/fel csatlakozást produkálja.

    Fontos megjegyezni, hogy hálózatról töltés közben nem áll fenn a probléma. Kb akármelyik usb kábelt csatlakoztatom egy adapterhez, mindig probléma nélkül tölt a telefon. Sőt, ha nagyon lemerítem a telefont, és felteszem a gépre, amíg fel nem tölt vmennyire, gépről is tud tölteni... utána megint fel/le csatlakozik.

    Azt is fontos megjegyezni, hogy a jelenség sajnos recovery módban is fennáll, ami azért probléma, mert az egyik telefont újra akartam (volna) telepíteni. :3

    Körülbelül ennyi jut eszembe. Nagyon szépen megköszönöm, ha a kérdésem maradhat!!

    Bármilyen ötletet megköszönök!

    UI.: nem kérek ilyen kommenteket, hogy "minek bajlódsz ilyen telefonnal", "miért nem veszel újat", köszönöm.

    Üdv

    A kedvenc ph felhasználód

Új hozzászólás Aktív témák