Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gigicuci

    senior tag

    válasz nederlanden #195674 üzenetére

    Én próbáltam kétszer is, egyszer egy S7-el, egyszer pedig egy S9-el. Szintén azért mert meguntam az ios-t, de nagyon. Az S7-et pár hónapig, az S9-et rövid ideig használtam, voltak jó pillanataim velük, sok minden jobban tetszett, de végül nem sikerült őket megszeretnem. Én többet egyelőre nem próbálkozom, nekem ez nem való, erre rájöttem. Érdekes módon többet nyomkodtam őket, témák, skinek, widgetek stb. jó sok időmet vette el...
    Hozzáteszem, hogy az S9 számomra sokkal-sokkal jobban használható volt mint annó maga korában az S7. Most jön ki majd az új Samsung kezelőfelület, elég pofás így neten keresztül, lehet érdemes lenne várni az S10-re, nemsokára itt lesz.

    Érdekes módon a feleségem pont fordítva van,ios után ő kapta meg először az S7-et. imádta, utána pikk-pakk "lenyúlta" az S9-et és nem kell neki sem XR sem XS. Ebőől látszik, hogy az emberek tényleg különbözőek és itt a fórumon belül is ide-oda rohangásznak állandóan. :) Szóval tuti érdemes próbát tenned, de úgy hogy az esetleges oda-vissza váltás ne legyen túl nagy bukó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák