Hirdetés
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth-headsetekről általában
- Megtollasodnak a Pixel eszközök?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoe
tag
Furcsa volt a tetszett plecsni a végén, a cikkből nem ez érződött ki.
-
adlersson
aktív tag
"kis egyenetlenséggel középen" - Szóval ez a ránc a kijelzőn (vagy akár a maga kijelző is?) esztétikailag mennyit változott, fejlődött az első Z Flip-hez képest?
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
thomas92
aktív tag
Köszönjük a tesztet!
Nekem is furcsa a Tetszett plecsni, mert a cikk hangvétele nagyon nem erre engedett következtetni.
Ugyan drága a mobil, de azt is tegyük hozzá, hogy itthon lett ilyen drága, egyébként jobb helyeken a gazdasági helyzet ellenére is ugyanannyiba kerül, mint tavaly.
Tavaly is csak Snapisok voltak a foldable mobilok, szerintem ez is jó hír, hogy idén is maradtak ennél.
A külső szerintem nagyon el lett találva tavaly, ezért nem volt gondolom jelentős változás, az igaz, hogy jövőre már rá fér az újítás. De ha ezt nézzük, akkor az S21-S22-nél is ez volt a helyzet, az Apple-ről meg ne is beszéljünk.
A külső képernyő funkcionalitásán tényleg lehetne még javítani, de azért az SmartThingses okoscucc irányítás is belekerült, ezt nem láttam a cikkben. A Buds füleseknek is van ott widgete, ez sem volt benne. Azt sem láttam leírva, hogy kapcsolható pl. a wifi, a repülő mód stb. beállítás a külső képernyőről, szerintem ezt lehetett volna részletetni, hogy mi érhető el onnan. Plusz a termékvideókban lehetett válaszolni az üzenetekre is, ez is érdekes lett volna, mert a Flip3-nál csak sablonválaszt lehet küldeni, de a 4-nél voltak smile-k is, nem tudom, hogy a szöveges válaszok fejlődtek-e.
A külső képernyős fotókészítéssel nekem nem volt gondom a Flip3-nál sem, viszont elvileg itt már a portrémód is használható, tehát ezen a téren is van "előrelépés".
A hosszúkás képarány teljesen megszokható, ízlés kérdése. Bár még érezhető a kijelző hajtása, de tapasztalatom szerint azért az is csökkent a Flip3-hoz képest és picikét még a kávák is csökkentek.
A főkamera szintén sokat lépett előre, legalábbis nekem úgy tűnt, de azt a cikk is mondta, hogy jó.
Az akkudiő ezek szerint már vállalható, ez örvendetes!
[ Szerkesztve ]
-
Nagyon fura, hogy a csukási hézagot nem tudták megoldani, másnak sikerült,
duree54
-
Roland861010
addikt
Mivel a fold 4 teszt nincs még kint csak a videós itt jelezném hogy már az S21 FE is tud akár egyszerre 3 alkalmazst megnyitni pluszban a feladakezeloben itt is vannak az alsó sorban ajánlott alkalmazások.
iPhone 13 PRO
-
LosBlancosRM
aktív tag
Ezt a Csontit nem lehetne apple cikkekhez tenni? Rövid időn belül nem az első negatívkodása a másik oldallal szemben.
Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
LosBlancosRM
aktív tag
Az nem lehet, hogy ezzel a megoldással jobban bírja a strapát, mint a Huawei? Nekik a saját foldjuknál se volt probléma a kifele hajlás, holott sérülékenyebb volt az a koncepció, mint a Samsung Foldé. Egyik dizájnosabb, a másik használhatóbb.
[ Szerkesztve ]
Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A plecsni általánosan tükrözi a szerkesztőségi véleményt, a tetszett minősítés pedig sosem volt egzakt osztályzat szöveges megfelelője, ráaggatjuk jó és különleges készülékekre egyaránt - amelyek tetszenek. A Z Flip4-re mindkét jelző igaz, és mivel még mindig nincs itthon flipes konkurencia teljes értékű szoftvercsomaggal, tavalyi, de szemrevaló formával továbbra is egyedi darab. Remélhetőleg a tesztszöveg és a mellékletek többet nyomnak a latba olvasói értékítéletnél, mint az eléggé leegyszerűsítő plecsni, de ettől még a tetszett mellett kiállunk.
-
Héliosz
tag
Háhh, általában nagyon találóak a cikkek nevei, de a mostani az különösen az!
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
-
Wesiz
tag
az előlapi kijelzőt nagyobbá tenném hogy lehessen is rajta valamit csinálni, ettől függetlenül a nagyobb akksi örvendetes.
egyetértek a cikk megállapításával, az újdonság varázsa eltűnik nemsokára és ideje lenne leszivárogni az elérhetőbb árkategóriába is a flipeknek mert hosszú távon ezen az áron ez kevés lesz -
atok666
őstag
Mi ertelme a "vegtelen" kontrasztot feltuntetni a tablazatban?
Atok
-
Az akku ha olyan mint a flip 3-ban, akkor ez is használhatatlan lesz.
A megbízhatatlanság jelen korunk egyik legnagyobb erénytelensége.
-
fahrii
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #15 üzenetére
Az akku ideje jobb mint az S22 ultranak, szóval annyira nem rossz.
-
PeteePeti
őstag
Azért az árazás csalóka!
Samsung oldalán a 256-os verzió 344 ezerért vihető kuponokkal és készülékbeszámítási kedvezménnyel!
Azért az vaskos 150 ezres kedvezmény! Nem azt mondom, hogy olcsó, de így azért a kompromisszumokkal nem vészes az ára![ Szerkesztve ]
Poco F5 Pro 5G 8/256 | Garmin Forerunner 965 Black | Samsung Galaxy Tab S5e | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Merida Crossway XT-Edition | I drive a Siemens Vectron |
-
doooo
addikt
"Annyira félrement az Exynos 2200 tavaszi startja, hogy a Samsung bevállalta a presztízsveszteséget, és a rivális TSMC 4 nm-es node-ján készülő Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-et használja mindkét hajtogatható mobiljában"
Lassan 4. (!) éve van így (4 SoC-generáció óta)... komolyan, ilyet leírni...
"Hőhullámban fotózva-videózva pedig konkréten ez a készülék is felforrósodik, csak nem Xiaomi 12 Pro / Sony Xperia I IV szintjén – így is rövidre fogtam 36 fokban a 4K videózást."
35 fok felett már nem rendeltetésszerű használatról beszélünk. Az emberi testnek is nehéz nem-túlforrósodnia ilyen hőmérsékleteken. Tehát ismételten, ilyet leírni...
Van pár gyöngyszem még, mint a "a Mix Fold 2 konkrétan állva hagyja dizájnban a legújabb Foldot", ami ugye teljesen beleillik egy abszolút különböző Flip tesztjébe...
Ezt pedig a "légmentes záródás" (ami persze sehol nem igaz) margójára: [link]. Olvassa el mindenki, aki azt hiszi, hogy a kínaiak feltalálták a spanyolviaszt.
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
Ez már kibír egy évet, hogy szét ne nyírja saját magát a kijelző részét képző fólia?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
ErwinChico
csendes tag
válasz
Plazmacucci #23 üzenetére
Nem képezi részét, sima fólia. Kb. 8 hónap után elkezdett felválni, leszedtem, és kifogástalan, karcmentes a kijelző. Azért köszönjük.
Cogito ergo sum sollicitus.
-
válasz
ErwinChico #24 üzenetére
Az alatt mit gondolsz mi van? Üveg?
Egyébként csak a Flip 3-on van leszedhető védőfólia, a régebbieken nincs, de a Flip 3 kijelzője is berolytosodik elég hamar.
-
ErwinChico
csendes tag
válasz
Plazmacucci #25 üzenetére
Tényleg? Mondom, nálam 8 hónap volt, azóta sem érzem a fólia hiányát, mert karcmentes a kijelző. Az elődnél meg a kb. 1 évnyi használat során nem vált fel a fólia.
Cogito ergo sum sollicitus.
-
válasz
ErwinChico #26 üzenetére
Tökjó, valószínűleg vigyázol rá. Olyan körökben mozgok, hogy sok hibás telefonnal talakkozok, és Flipre, Foldra ez a leg jellemzőbb hiba.
-
Graphics
Jómunkásember
Amikor igényt teremtenek egy kategóriára.
@atok666: Aláírásba tedd bele, hogy Atok. Nem kellene minden kommentbe beleírni feleslegesen
Pista
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem tudom milyen csevegési formákat használsz az életben, de ez itt sosem volt jellemző.
Nem zavar, kicsit kellemetlen inkább, hogy magyarázni kell. De tégy úgy, ahogy neked jó.
Tehát, beszélek valakivel, sose mondom neki oda, hogy Jakab vagyok. Felesleges karakter és szócséplés. Főleg esetedben, mikor a nevedből kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Plazmacucci #35 üzenetére
Nana, a bero
lytosodik után. j[link]
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz
Plazmacucci #35 üzenetére
+1 Az ékezetek hiánya engem is sírba tesz! Magyar fórumon vagyunk, használjuk már rendesen a magyar helyesírás szabályait!
De amúgy ezzel nagyon elkanyarodtunk a topik témájától. Szerintem lapozzunk!Poco F5 Pro 5G 8/256 | Garmin Forerunner 965 Black | Samsung Galaxy Tab S5e | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Merida Crossway XT-Edition | I drive a Siemens Vectron |
-
n6230i
tag
Nekem logikusabb (és hitelesebb) lett volna, ha ugyan az készíti a tesztet aki a P50 Pocket-ét is.
Quis custodiet ipsos custodes? - Ki őrzi az őrzőket?
-
Fecó 11
kezdő
Nagyon tetszik ez a mobil ,csak nem tudom mennyit bírna poros, koszos környezetben. Kicsi, de kinyitva is kézre álló! Szerintettek az előző ára lejjebb fog menni?
-
PeteePeti
őstag
válasz
ForRedGlory #42 üzenetére
Nyugi nem etetem a trollt, így a válasz érdeklődés hiányában elmarad!
Poco F5 Pro 5G 8/256 | Garmin Forerunner 965 Black | Samsung Galaxy Tab S5e | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Merida Crossway XT-Edition | I drive a Siemens Vectron |
-
Bozodi János
aktív tag
Egyszerűen nem bírom ezeket kagylótelefonnak tekinteni, azok régen teljesen más aránnyal rendelkeztek: összecsukva keskeny, hosszúkás alakjuk volt. Na, az zsebbarát, ez meg egy nyomi négyzet.
Illusztrálom:
[link][ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Bozodi János #45 üzenetére
Tökéletes, csak rossz a link.
-
MrOomen
tag
Mostanában elvárás a tesztíráshoz hogy semmi kedvetek se legyen hozzá?
Megint egy felületes, dolgok felett elsikló teszt, rossz viszonyítási alapokkal, lényeges változókat telibesz*rva.
Ne haragudjatok, én nagyon szeretlek titeket olvasni, de tényleg így kell ezt? -
Bozodi János
aktív tag
válasz
ForRedGlory #46 üzenetére
Nem értem, nekem megnyílik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Illik-e kifutóra tavalyi ruhában lépni? A külső nem változott, egy főkomponens viszont igen.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest