Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- One mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Tervezek vásárolni egy jó minőségű töltő adaptert és hozzá Lightning kábelt. Jelenleg i6S készülék van a birtokomban, de lassan le szeretném cserélni, így mindenképpen olyat szeretnék, ami már gyorstöltésre képes, hogy később kitudjam használni. Töltő adapterből nézetem Nillkin, Blitzwolf és Apple, Ugreen terméket is. A Blitzwolf és az Ugreen azért szimpatikus, mert 2 USB csatlakozó is van rajta. Viszont ha ciripel (coil whine), akkor inkább maradok a tuti Apple 12W-osnál (ez a hivatalos gyorstöltő i8 és X-hez?). Mit javasoltok? Az ár másodlagos, meguntam az 5W-osat.
Kábelből úgy gondoltam veszek egy filléres Nohon-t hordozni, amit nem sajnálok. Viszont ebből is szeretnék egy minőségibb változatot, ami MFI-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest