Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz gabormgp #121863 üzenetére

    Nekem 10 honapja meg nem kellett az I6 5S helyett, nagynak is ereztem hordozva, de mostanara kicsi lett a kijelzoben a 4" (mar nem is kapni ekkora kijelzos telot szinte, ertelmes hasznalhatot meg csak az 5-os szeriat az apple-tol), es miota barinom I6-ot hasznal egyszeruen raallt a kezem, nem birtam tovabb az 5S-el, pedig igazabol nem volt vele gondom, de sok teruleten nagyon apro viszont eszreveheto fejlettsegi kulonbseg van egy-egy animacioban nehany app-nal, vagy csupan a gyari fenykepezo alkalmazasban is animaltabban (picit csak, de pont eleg) bukkan elo, egy kep ha a keszites utan jobb alul a kis kepre nyomva elohigod. Vannak meg teruletek ahol az ujabb rendszerek jobban kihasznaljak a fejlettebb hardvert, de nem sorolnam inkabb probald ki normal hasznalat kozben. Olyat ne varj, hogy gyorsabb lesz viszont megis jobb, emellett kevesbe is melegszik egy-egy hardverigenyesebb app (nem csak jatek, hanem pl. Procam kamera app, vagy sima navigacio 4G-vel), meg azok is elonyok persze amiket B-L-A-C-K mar leirt.
    Ar ertek aranyban talan 5S a bestby, de ha elvezed a kis fejlodeseket amik eszrevehetok, meg a nagyobb kijelzot akkor boven megeri.
    6s tenyleg nem akkora elorelepes (jelenleg...aztan lehet, hogy 10-es IOS-nel mar meglesz ugyanaz a kis kulonbseg itt-ott mint most 5S - I6 kozott) altalaban, de azert jo a gyarilag meglevo (es nem tweak-elt) 3D touch (bar a lehet, hogy emiatt a tweak miatt fogom majd Jailbreakelni a telom ;] ), meg a kicsit jobb kamera, es ne felejtsuk a 2giga ramot sem amit ha rendsen kihasznalod a telefont akkor orommel veszel, viszont tobbet is kell radobni joval, de ha ez nem gond akkor meg az a javasolt.

    Osszefoglalva ha az igeny mar erlelodik (erlelodott) benned 5S-rol I6-ra, akkor nem fogod megbanni a valtast.

    (#121869) Gyurma_13:
    Azert nem urtudomany, persze megismerheti eloszor alapbol a rendszert mi hianyzik neki nagyon, es sok mindent nem szabad ossze-vissza halmozni a tweak-ekbol mert a rendszernek nem tesz jot, de probalgatni lehet aztan legfeljebb visszallitas, es csak par olyan tweak hasznalata ami nagyon jo es nem rombolja a stabilitast. Ezt kb. csak probalgatassal lehet megtudni ;) a jotanacsok mellett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák