Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz #24644864 #113876 üzenetére

    1. Biztos létezik átalakító, de szerintem egyszerűbb másik kábelt használni. A töltőfej maradhat.
    2. Igen kell, de nem árt, ha a zenéid ID3 tag-jei rendben vannak. Igaz, nekem már Winamp alatt is szépen albumokban volt tárolva mindenem, szóval nem volt semmi különbség amikor áttértem Mac-re.
    3. Nekem kevés, 64 Gb-os i6 lett, így van hely fotózni, videózni, zenéknek. A kérdésedre a válasz: kb. 12-13 GB.
    4. Nem igazán. Ami a piacon kapható, azokra nem bíznám az életem. Külső Wi-Fi-s lemez talán megoldás lehet.
    5. Lejátszó eszközökhöz, kiegészítőkhöz (hangszóró, kihangosító, stb.) igen, valamint WiFi hotszpotként is tudod így csatlakoztatni, Airdrop is menni fog, de klasszikus fájlátvitelre nem tudod használni.
    6. Az iTunes kicsit másként működik, a mappázást felejtsd el. Albumok, lejátszási listák vannak, ezeket viszont könnyedén, csoportosan is kezelheted. Ehhez az Mp3Tag lesz a barátod, de az iTunes-szon belül is megoldhatod.
    7. Nem lesz probléma.
    8. Én a gyári alkalmazással használom a Gmail-t és teljesen megfelel. Szerintem átláthatóbb és könnyebb kezelni.
    9. Csak azzal netezek, nekem bevált, teszi amit kell. Chrome is van telepítve, de azzal mintha kevesebb ideig bírná a készülék. Mást nem vettem észre. Viszont Windows-on a szinkronizálás miatt lehet, hogy jobb választás a Chrome, mert mindkettőre elérhető. Ha Mac-et használsz, inkább Safari.
    10. Tudod rendezni, mappákba rakni, a mappákat elnevezheted és áthelyezheted.
    11. Csak ha JB-elve van a készüléked.
    12. Nekem az i6 nagyjából 2 napig elmegy, de csak egy kártyajátékkal nyomom. Fotózás, közösségi média, telefon persze van.
    13. 5GHz-en valóban karcsúbb a távolság, ezzel sok gondom volt a cégnél, de lecseréltük a router antennáit, így kicsivel jobb a helyzet. Egyik irányban épp egy beton pillér és a klíma beltéri egysége van előtte, szóval az lehet a ludas.
    14. Semmi problémám nem volt vele, bár ha nagy a meleg és izzadt a kezem, előfordul, hogy többször kell próbálkoznom, vagy megtörölnöm az ujjam végét.
    15. Nem akad, megy ahogy kell. Egy-egy alkalmazás persze itt is produkálhat hibákat, de nálam max. a Facebook akad ki egy hónapban egyszer, ha valami elvetemült oldalon nézek videót. Más nem szokott kilépkedni.

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák