Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Google Pixel topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Igen, ha a home gombot duplán nyomom a kedvencek jön elő.
Úgy nézem a Viber lehetett a ludas, majd este újból kipróbálom.
Egyébként köszi az infot.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #398 üzenetére
joey, vagy aki hasznalja a multicleanert, az miert azt es nem a backgroundert? miben jobb? programok bezarasanal mindketto eltunteti a multitaskos csikbol is az appokat ugye?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #397 üzenetére
[link]
ez vicces lenne -
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #396 üzenetére
mondjuk mindegyik a netrol zabal max mas oldalakrol, ugyh megbizhatosagban hasonloak sztem
de ahol latni animacion hogy merre mennek felhok, azt gondolom nem csak ugy odarajzoljak, vagyis annal megbizhatobb nemnagyon lehet
mindegyik megmondja hogy mar 2het mulva milyen ido lesz, de azert orankent is frissulhetnek, atirva az egeszet
a gps jelzot irtam hogy ja akkor ottvan ha telleg veszi a jelet. azert koszi
neked mien androidod volt?trobi: ha ilyet kerdez en inkabb arra gondolnek hogy nincs neki jb. ha lenne talan azt is tudna hogy kell hasznalni. vagy hogy a gyari multitaskot hogy kell elohozni. persze 4.0 elotti szoftokon sehogy.. lehetne az iphone4is
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #392 üzenetére
de most feltettem az accuweathert, az se jo?
Én sokat kipróbáltam android alatt és ennek volt a legmegbízhatóbb az előrejelzése, iphone-on meg nem keresgettem az ingyenesek között hanem lecsaptam erre.Ha jobban belegondolok ha nincs kint a nyilacska akkor értelemszerűen nem veszi a jelet mert a program nem használja, de lehet hogy tévedek.
-
trobi28
addikt
válasz
rolcsibácsi #394 üzenetére
Feltételeztem hogy ha "lövöldözni" akar akkor van neki JB
-
trobi28
addikt
válasz
JamesHun #387 üzenetére
3G 3.1.3-on nyomkodhatja duplán a Home gombot max a Kedvencek jönnek elő neki
Mela Kehes : SBSettingset tedd fel abban van olyan opció hogy kilövöd a háttérbe futó dolgokat de sok program nem futhat max a gyáriak mert annál a rendszernél alapból csak az van engedélyezve hacsak JB-nél nem engedted azt az opciót hogy minden futhasson
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #391 üzenetére
jah, ennyire nem vagyok idajarasra szakosodva
de most feltettem az accuweathert, az se jo? -
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #388 üzenetére
Az Ozone-ban mindössze 19 város van, az időképről inkább nem szólnék.
A RunKeepert ki szoktam rakni háttérbe és akkor is veszi a jelet hogy a nyíl ott van e arra nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
sziasztok
a nike+gps mennyi adatforgalmat termelhet 1 óra alatt? mert ha sokat akkor azt nem használnám mert csak 500mb a havi keretem -
rolcsibácsi
őstag
lepj be a cydia appba, nezd meg a manage, packages alatt hogy van e olyan a listan hogy ultrasnow, ha van akkor jailbreakkel unlockolt sajnos. amugy eleg valoszinu hogy nem gyari..
mas: azt nem tudjatok hogy ha hatterben van egy app, akkor is veheti a gps jelet, de akkor nincs a statusbaron a kis nyilacska??
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
na most nem ment le majdnem teljesen. 68szazalekra esett a 65 futo app mellett..
nemvagom mi volt tegnap..weather appnak nekem jobban bejon az ozone. magyar, ingyenes, meg videon is meg lehet nezni a jelentest. de fentvan az időkép is, az is jobban tetszik mint a weatherpro es azis ingyenes. probaltad mar ezeket?
Mela Kehes: 3.1.3 alatt sem a 3g-n sem a 3gs-en nincs multitasking, ugyhogy nem fut a hatterben semmi a 4 gyarilag dockon levo appon kivul. azokat ugy tudod rendesen bezarni hogy nyomod a power gombot a telo tetejen amig bejon a kikapcsolo csik, de nem huzod el hanem nyomod a home gombot amig kilep az app. de mondom csak a telefon, mail, safari es az ipod megy a hatterben..
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz
Mela Kehes #384 üzenetére
dupla home gomb és lent bejön mik futnak
-
Mela Kehes
addikt
3G-s 3.1.3-as rendszerű iPhonom van. Tegnap este 100%-ra feltöltöttem, reggel már csak 78% maradt. A kérdésem az, hogy a háttérben futó programokat hogyan tudom kilőni?
Találtam már rá néhányat, de azok csak 4-esen futnak. -
zack
nagyúr
Basszus...Csak a neve maradt le.
WeatherPro
-
zack
nagyúr
Nah...Megvettem az eddigi létező legjobb időjárás appot! Jailbreak alatt próbáltam ki a fullos verziót, és úgy gondoltam, ez a progi ill. a fejlesztői megérdemlik hogy megvegyem.
Nem volt olcsó, mert az alap progi 2,99€, a kiegésző premium account + 1,59€ 3 hónapra, de úgy voltam vele, 1db jó időjárás app kell, kerüljön bármennyibe. 4,5€-ért augusztus végéig letudtam ezt a gondot is.
[ Szerkesztve ]
-
Shim
őstag
Üdv!
Vettem használtan egy független iPhone 3G-t (jailbreakelt). Honnan tudhatom meg, hogy gyári független, vagy jailbreak során unlockolták?
Shim
-
Aftereffect
tag
Ahhoz, hogy ezt a tokot megrendeljem az USA-ban kell tartózkodni, nem? Itthon nem érhetők el ilyen jó kis tokok valahol?
-
norbesz74
aktív tag
Ha a net megosztásom eltünt a beállitásokból, azt hol tudom vissza szerezni?
-
m4rk.89
aktív tag
Köszönöm, mingyárt csekkolom.
-
bmwk1200s
őstag
-
m4rk.89
aktív tag
Hol érdemes informálódni appstoreos leértékelésekről, appok ingyenessé válásáról?
Leszedtem rá egy programot (App Deals), de nem igazán jön be... -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #371 üzenetére
na most van 88szazalekon. 65db app fut a hatterben. majd holnap ugyanigy letesztelem ugy hogy nem megy semmi.. fenyero a felenel kicsivel lejjebb van, nem automata, 3g-t minnyar benyomom, wifi is be van. push is megy. szal mint egy atlagfelhasznalo.. aki nem foglalkozik a bealitasokkal. kivancsi vagyok hogy birja. reggel irok. joejt
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
bmwk1200s #368 üzenetére
4.2 alatt tobb dolog van optimalizalva a cydiaban, de persze a legjobb dolgok mind frissitve vannak. a4.3 nem egy nagy lepes, ezert csak par olyan app van ami minimumnak a legujabbat igenyli. mondjuk reg volt mar 4.2 a telomon ugyhogy nemtudom azon is voltak e ilyen beakadasok. nem mindig csinalja csak ha futnak dolgok a hatterben.. valahogy jobban is megoldhatnak ezt a multitaskos dolgot.. most az osszes appot ami van a telon, elinditottam es megnezem hogy birja reggelig. 23:00kor vettem le 100%al a konektorrol. en az osszes appnak engedem hogy hayznalja a helyzetemet es a pusht ha van. kb 50-60 app van most rajta. annyira nem hianyzik a jb. igyis ki tudom hasznalni mert van jo par appom. nem teszem vissza a 4.2-t, vegulis ez is jo. elonye nekem pl az hogy a videok streamelesenel ossze lehet pinch and zoomolni a videot ugy hogy latszodik a cimsav, hogy a videokat lehet finoman is tekerni mint az ipodban, sztem gyorsabb valamivel a safari is a 4.3tol benne levo turbo miatt (nemtom most mi a pontos neve, talan nitro..)
meg mar unom mindig ujratenni is... nincs ezzel baj.nemtom ki irta h nincs flash: annak annyi h az rtl most pl nem flashel nyomja a videokat hanem silverlighttal. ha lenne flash attol azt meg nem tudna lejatszani sajnos. amugy mennek a vimeos videok is, meg eleg sok oldal videoi tamogatottak. videanak is van iphoneos oldala.. nemkell mindenhez flash.. en sem ertem miert nem tudjak megoldani, de annyira nem hianyzik..
sztem gazabb hogy meg mindig ennyi kockas reszt latni a safariban ha gyorsan gorget az ember..
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Rendben, jogos, de én már semmiben sem vagyok biztos! Inkább kérdezek és nézzenek hülyének, minthogy pofára essek...
Amúgy meg a motoros kollégát ne bántsad!
Vezettem 175LE (BMW K1300S-t) és vezettem a felettit is (Hayabusa). Bár ennyit nem motoroztam, mint te... de voltak kalandok és még élek!
rolcsibácsi: köszönöm a véleményed
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ha lenne egy 180LE motorod, nem hinném hogy foglalkoznál vele, hol és mennyivel mész.
Főleg amióta éves szinten 35k-t ki kell fizetnem (teljesítményadó) közúti használatban, akkor a "teljesítmény"-t amiért beszedik az adót, szeretném kihasználni ahol lehet, de természetesen nem mindenáron.
Nem a gyorshajtással van a gond, hanem az emberekkel, elsősorban azért, mert nem ismerik a képességeiket, és nem ismerik önmagukat, ellenben olyan járművet birtokolnak ami megfelelő kezekben akár évtizedeket is "elpöfög" balesetmentesen, de nem megfelelő sofőrrel egy száguldó koporsó lesz. 6 éve vezetek sportmotorokat, 12 éve motorozok, valahol 200.000-300.000 megtett km környékén tartok, ez eddig pedig balesetet nem okoztam, holott sokszor átlépem a sokszorosával a megengedett sebességet.
Hidd el nem a gyorshajtáson múlik.bmwk1200s:
Sztem a Cydia-s cuccokkal pont hogy 4.3-tól vannak gondok...
De ilyet, hogy visszafelé "már nem kompatibilis" mikor hallottál?
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Aftereffect #367 üzenetére
Azt olvastátok, hogy állítólag (wikileaks jelentette) hogy Steve Jobs HIV+
zack: És Cydia támogatottság szerint is bőven jó még? Nem szeretnék abba beleszaladni, hogy az app store-os és a cydias appok majd már nem támogatják a 4.2.1 mikor felrakom..
[ Szerkesztve ]
-
Aftereffect
tag
válasz
Totheground #366 üzenetére
Homokszem került a gépezetbe..
Amúgy az aláírásomról annyit, hogy a következő honlapoknál ütköztem hibába:
Indexvideo
videa (origo)
rtlmost
mindentudás
m1 videó stb stb..[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Aftereffect #365 üzenetére
Nem jó a link, a siged meg érdekes.
-
Aftereffect
tag
„Az Apple volt az egyetlen olyan nagy világméretű társaság, amely meglepő fogyasztási termékeket állított elő, mivel mindig is kulcsfontosságot tulajdonított a designnak. Egyetlen más cégvezető sem mutatott ennyire állandó elkötelezettséget”
-
zack
nagyúr
Na igen. Ez tény.
De ha az adatok alapján látják hol érdemes mérni és ezzel együtt "kaszálni", az olyan, mintha elmennék őzet lőni golyós puska helyett egy AK-val...
Az pedig hogy a TomTom-nak nincs infója hogy a rendőrség ez alapján az infók alapján büntetett, az még nem jelenti azt, hogy nem így volt.
Sok ismerősöm néz végsebességet GPS-szel...Lehet nem kell eröltetni ezt a fajta mérési formát, főleg nem úgy, hogy 310-318 Km/h körüli sebességek voltak mérve.
Nekem mondjuk elég volt annyi is, hogy 299Km/h + még emelkedett a fordulatszámmérő 500-800 fordulatot, így tudtam, hogy kb. 315km/h környéke...bmwk1200s:
Semmivel nem jobb. Sőt. A 4.2.1 globálisan sztem a legkiforottabb rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #360 üzenetére
Nekem nem akad a settingsben.
4.3.2 van kb vel
-
bmwk1200s
őstag
válasz
rolcsibácsi #360 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam...vissza kellene tenni...
Amúgy mivel ad többet a 4.3.2 mint a 4.2.1? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #359 üzenetére
nem, mert nem nyomogatom ki oket.
(amuhy sbsettings- remove backgrounds ot hasznaltam.)
de sajna igy jb nelkul semmivel sem jobb csak hianyosabb a rendszer. sajna ez a 4.3.2 is eleg docogos.. hacsak a settingsben gorgetek fel le akkor is beakad parszor mikrosecundumokra es tok csunya.. asszem visszateszem inkabb a 4.2.1et jb vel es akkor nyugodtabb leszek. nem teljesen mert hianyozni fog par dolog a 4.3bol de inkabb legyen gordulekeny.. -
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #358 üzenetére
Hiányzik a Multicleaner?
-
norbesz74
aktív tag
Bocsi de szifon behulyult.
A kérdésem hogy a net elofizetesem meg akarom osztani de az az opció eltűnt a bealitas oknál azt hogy tom vissza hozni koszonom
-
StLui
veterán
válasz
rolcsibácsi #338 üzenetére
Nekem mindig fenn van a legújabb iOs és mindíg kibírja 2 napig a teló egy töltéssel, de én lightos felhasználó vagyok, 3G, wifi mindig bekapcsolva.
pár napja kipróbálta, hogy Skype-ot állandó online-ra állítottam, a lényeg, hogy reggel 8kor levettem a töltőről 100%-on és szinte nulla használat mellett, skypra sem jött üzenet, 14órára 43%-ra merült. Lekapcsoltam offline-ra skype-ot azóta normál megint a merülés. -
hatesz
tag
Sziasztok!
Múltkor azon problémáztam itt, hogy a JBs i4-emen nem megy a videóhívás a Skype-on.
Valóban a JB miatt volt, a Skype vizsgálja, hogy érintetlen az iOS, vagy sem.
De aztán rájöttem milyen egyszerű átverni: safe módba rakom a telót amíg videotelefonálni akarok, ugyanis úgy már működik...vadászcsiga: én hülye nyomtam egy erase all content and settings-et, attól feküdt meg a Cydiám. Na de ezt a hibát mindenkinek el kell követnie egyszer
Már oké minden, feltettem a 4.3.2-őt, JB simán lement, szóval happyend -
bmwk1200s
őstag
válasz
vadászcsiga #352 üzenetére
Téééééééényleg!!!
-
Ap3x89
aktív tag
használ valaki element lckscreent??? akinek működik is az tudna segíteni?
-
Soak
veterán
válasz
Milyen OS?
-
dzsozefo
aktív tag
4.3.2 tesztelte valaki a winterboard programot? Bátran lehet használni, nem omlik össze?
-
-
Scoobyka
addikt
Tudtok olyan appot vagy hasonlo megoldást amivel ppt-ben tudok kereseni a teloban egy szövegrészletre? Fontos lenne! Köszi.
vagy csak docban lehet?
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Nem tudjátok véletlen, hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy az iphone keresse az appok szoftver update-jét? Ha az iFile-al kell turkálni az sem gond, csak valahogy tudjam végre kikapcsolni, hogy állandóan fals figyelmeztetéseket dobáljon...
Kommy: most komoly? lapozzam végig hol szóltál hozzá? vagy ki lehet listázni csak egy forumózóra hogy miket írt
az segítene
De érted, hogy az iphone-on lévő App Store appra gondolok, ami folyton keresi hogy van e frissítés, aztán hülyeséget ír ki...
[ Szerkesztve ]
-
Gubro
senior tag
válasz
Az akkor is keves. Valami meg tuti fut a hatterben.
-
rolcsibácsi
őstag
Reggel 100%rol most 7en áll az akkum. Nem nagyon csináltam vele semmit. Egy két telefon volt.. Attól merül ennyire hogy be van kapcsolva a 3G?..
-
BossBoss
őstag
Ha tehed akkor inkabb 3GS-t vegyel. 3G nagyon lassu es sok gondod lehet vele. Sajnos mar nem mai darab. Az apple is kevesbe tamogatja mar a 3G-t. Ha csak a rendszerrel szeretnel ismerkedni ahhoz persze tokeletes. Ha mindenkepp ilyet tudsz csak beszerezni, figyelj az akksi, wifi, gps allapotara. Ezek szoktak legtobbszor meghalni 3G-n. Meg persze, hogy fuggetlen-e vagy sem. De meg 1x mondom, hogy ha lehet probalj meg 3GS-t beszerezni. Hidd el oriasi a kulonbseg.
Sok sikert! -
Szecsy
aktív tag
Pokerist en ki szokott jatszani lehetne egy kicsit unalomuzonek
-
drinoka
csendes tag
Sziasztok. Iphone 3g vásárlása előtt állok és szükségem lenne néhány tanácsra, hogy vásárlás előtt mire kell odafigyelnem.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Mela Kehes
addikt
A Homescreen hátterét hol ill. hogyan tudom megváltoztatni? A Winterboard beteszi ugyanazt ami a Lockscreen-en van, de én oda mást szeretnék.
-
persil
nagyúr
Ismeri itt valaki a Folder Enhancer nevű cydia-s programot?
Az lenne a kérdésem, hogy megoldható vele az is, hogy csak és kizárólag a gyorsabb megnyitást érjem el vele? Tehát ne full screen jelenjen meg a mappa és ne is lehessen beletenni 687ezer ikont, minden maradjon a régi, csak gyorsan nyisson?
Vagy egyszerűen csak azért nyitja meg gyorsabban, mert full screen-ben látjuk a mappát és így, ami mögötte van, az mivel most nem látszik, ezért nem is lassít?
-
Sorrentino
csendes tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel tudok iphone-on word dokumentumot megnyitni, és abban keresni. Létezik ilyen?
-
zack
nagyúr
Mekkora egy féreg ez a TomTom...
Eddig se szerettem ezt a navit, de ezek után...
[link] -
Szm13
csendes tag
Naszóval!
Windows-os módon oldottam meg a hibát.. ituns kuka időzóna át gép kikapcs időzóna vissza itunes fel és jó.
ha autómatára állítom akkor megint rossz de most gépredugáskor nem vált rosszra.
Kezdő vagyok nemértek a "backup, restore" dolgokhoz -
vadászcsiga
félisten
Ilyen megoldások vannak a neten erre:
Első:
1.Simply turning “Set Automatically” to OFF then back ON.
2.Going to Utilities > Clock and removing the World clocks, then switch the phone off and on again.
3.Hard rebooting the phone by holding down the home and on / off button at the same time (until the Apple logo appears).Második:
1.Go to Settings > General > Date & Time.
2.Turn the “Set Automatically” option to OFF
3.Plug the phone into your computer and sync it using iTunes.
4.Go back to the Date & Time options page and switch “Set Automatically” back to ON.Harmadik:
-turn off auto time and then back on, that will fix itNegyedik:
-restore as new phone (ez az amit Kommy javasol)A probléma tényleg létezik legalábbis a találatok számát nézve.
-
Kommy
veterán
autómatán miért állítaná el magát? nekem is azon van és semmi gondom nincs az órával.
Amúgy én ebebn az esetben restore-t javasolnák, úgy hogy készítesz elötte egy backupot, majd azt kimásolod biztonságos helyre, új telefonként adod meg a telefont. Ezzel ellenőrizve, hogy úgyis előjön e a hiba, ha nem akkor backup vissza és úgyis teszt, ha így jó lesz akkor minden oké, ha nem akkor marad az, hogy a backupban van hiba.
Mivel a beállítások nagyrészét restore közben átveszi a géptől így nem lehet elvileg gondja restore után újként létrehozva.
-
Kommy
veterán
válasz
themebuilder #319 üzenetére
már 1 hete lecsengett ez a hír.
-
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #317 üzenetére
Erre is érdemes vetni egy pillantást:
-
themebuilder
senior tag
válasz
Totheground #303 üzenetére
Igaz nem Apple, de ezt azért érdemes elolvasni:
PlayStation Network: Illetéktelen kezekbe jutottak az adataink!
-
Kommy
veterán
Nézd meg, hoyga telefonon mindenhol ugyan az van beállítva e időzónának helynek.
Ahol ezeket megtalálod:
- maga az óra appban: pl budapest.
- setting/mail... legalul: megint budapest
- settin/ general/international --» Hungarymeg prsze a gépen is ugyanez legyen beállítva: Budapest.
-
Szm13
csendes tag
VALAKI?!?!
A fejem verem a falhoz! Segítsetek hogy az órám miért állítódik el ha gépredugom! Ha autómatára váltok akkoris elszaródik! a gépemen a rendes idő van! -
Ap3x89
aktív tag
válasz
vadászcsiga #307 üzenetére
oké megvan köszi. már csak annyi baj van, hogy balra felülre nem rakja be az órát jobbra pedig az időjárást. hogy lehet odarakni őket?
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
vadászcsiga #307 üzenetére
oké megvan köszi. már csak annyi baj van, hogy balra felülre nem rakja be az órát jobbra pedig az időjárást. hogy lehet odarakni őket?
-
rolcsibácsi
őstag
annyi hogy lassabb, de olyan rohadt sok különbség nincs is..
Hoffer:
hát ha nem üldöz a törvény akkor mi bajod lehet abból hogy megadod a címed meg a telefonszámod?. annyira nem értek hozzá de én nem vagyok olyan paranojás, a bankkártya számomat nem adom meg sehol de azzal se túl sokat tudnának kezdeni szerintem- bár a mai világban ki tudja.. én megadtam mindent amit muszáj volt..
500mega bővel elég ha nem youtubeozol meg netrádiózol, ilyen csöppnyi adatok mint a mailek lekérdezése nem esznek sokat. nekem push van beállítva, 10edét sem érem el az 1 gigámnak sosem..[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
válasz
rolcsibácsi #305 üzenetére
e-mail postafiókom be van állítva kettő is! de ugy vettem észre ezt sem frissíti magától csak ha rányomok! Vagy nem?
Netem pedig van 500Mb/hó, csak még nem tudom, hogy ez mire elég, ezért nem akarom, hogy felmenjen!
És a regisztrálásról istoreban mi a véleményed? meg lehet adni minden adatot, cím, telefonszám? -
raskolnikoff
őstag
Üdv, lejárt a 2 éves hűségem...tényleg nem tudok ikonról ikonra váltani? :/ Nem adja ki mint lehetőség díjcsomagváltáskor. Lehet hogy ez az ikon csak új hűségnél választható? Fákk?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #306 üzenetére
Ja persze hát azért nem ismerős a repo mert a Cydiával együtt jött, Telesphoreo Tangelo.
-
vadászcsiga
félisten
-
rolcsibácsi
őstag
Mobil adathalozat a gprs és az edge is. A 3G gyorsabb ezeknél de jobban meríti az akkumlatort ezen a hálózaton lenni. Jobb ha kikapcsolod és akkor be ha kell. A mobilhalozatot nem kell kikapcsolni, magától nem kerdezgeti le az időjárást meg bármi mást, hacsak nem pl be van állítva valami mail cím, van névjegyzék vagy naptár. De ezek közül semmi nem forgalmaz túl sokat ha van net csomagra elofizetesed. Ha csak a telefonért meg smsert akarsz fizetni mert nincs net a csomagodban akkor kapcsold ki azt is. De net nélkül mar szinte egyik program sem teljes értékű...
Szecsy: Mit értesz minden csatorna alatt? A világ összes tv csatornajara ne hiszem hogy van app, a safarin kívül
ha csak a magyarokra gondolsz akkor a műsorújság appban is elég sok van sztem a tmobiltol.
[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
válasz
Totheground #303 üzenetére
Akkor ezekszerint te is megadtad minden valós adatodat, telefonszámodat? Nincs semmi a telóval, gyári vodás!
Igen, arra rájöttem, hogy hol tudom kikapcsolni, csak ha bevan kapcsolva akkor nem szeretném ha pl az időjárást és a térképhez való adatokat mobilnetről töltené, arra ott a wifi ha otthon vagyok! Vagy akkor hagyjam kikapcsolva és ha kell kapcsoljam csak be és ennyi?
Illetve a mobil adatforgalom pont mint takar? Miért van külön 3G és mobil adatforgalom? -
Totheground
addikt
Igen, csak az AppStore-ból lehet (már amennyiben nincs JBzve a teló). Olyan értelemben nyugodt szívvel adhatod meg az adataidat, hogy nem fognak spamekkel elárasztani és nem adják ki 3. félnek, de feltörhetetlen adatbázis ugye nem létezik.
A 3G lényege, hogy a telefon kb állandóan online van, de ez nem jelenti azt, hogy adatot is mindig forgalmaz. Kapcsolgatni a Settings/General/Network alatt lehet (3G ill cellular data on/off) de szerintem hagyhatod alapbeállításon. General/usage alatt látod, hogy kb mennyi adatforgalmat használtál eddig. -
rolcsibácsi
őstag
Na ne viccelj.. Egyrészt eddig is mindig gépről töltöttem és sosem volt ilyen.
A másik meg az ha azt írja 85%, az tökmindegy miről töltöttem az akkor is 85.. Az hogy usbrol megy el addig maximum annyiban különbség a konektoros toltestol hogy lassabban éri megy bele a szufla.. -
Ap3x89
aktív tag
válasz
vadászcsiga #251 üzenetére
ezt az element lockscreenes cuccot honnan lehet leszedni?
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HP notebook topic
- További aktív témák...