- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
bundli #25694 üzenetére
Legyen benne videó is animációkkal? Magyarul? Mert szerintem ilyen nincs. Ellenben a neten rengeteg receptes oldalt találhatsz.
Kezdő szint a zacskós leves vagy mi számit annak?Az appstore toplistájában nem néztél semmit? Mivel biztos több használható is van ott (magyar is ).. Nyilván a saját kategóriájába.,.
-
catroot
veterán
válasz
bundli #20758 üzenetére
Na várjál. Akkor mi most faszán elbeszéltünk egymás mellett.
Én konkrétan arról beszéltem, hogy működik az értesítés skype és fb esetén. Te pedig - ha jól értelmezem - arról beszélsz, hogy egy adott értesítést elolvasol pl. gépen és az eltűnik a telefonról - miután elolvastad.
Viszont, ha erről volt szó, akkor bocs, mert én értettem félre azt, amit írtál.
Ilyen - amit írták - tényleg volt pl wp alatt is. Konkrétan kiszedte a csempéről az értesítést, ha elolvastam gépen.
@arkades
Nem nagyon van olyan platform, ahol menne normálisan.
-
Ragnar95
félisten
-
catroot
veterán
válasz
bundli #20750 üzenetére
Ez most nem fog vigasztalni, de nálam az említett appok szépen frissülnek.
Mind a Skype és FB is. Nálam droid alatt nem tették. Pl. a Skype szeretett mindig offline lenni egy idő után, az fb. meg kb. 3x jelzett bármiféle értesítést. Mondjuk mellette szól, hogy fb bétát használtam.
Szóval valami nálad nem kerek.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bundli #20750 üzenetére
Ez az adott appok hibája, nem az iOS-é nagy valószínűséggel.
Gyári appoknál (Mail, Üzenetek, Emlékeztetők, stb) tökéletesen megy a dolog, szerintem csak a FB és Skype volt képtelen megoldani a badge eltüntetését push értesítésként, bár nem tudom,h ez megoldható-e jelenleg 3rd party appoknál is, de szerintem az lenne. -
univerzita
addikt
válasz
bundli #20685 üzenetére
Ha szkennelni a zegész gépet akkor az sokáig eltarthat. Viszont ha megadod neki hogy mit tegyek a könyvtárban akkor egyszerűbb. Tehát ha megnyitod a Plexet gépen bal oldalt van egy fogaskerék és mellette egy +. Megnytod a + és fogod látni hogy Add Library. Tehát itt tudod neki megadni hogy mit lásson. Ott a Filmek. Ha eszt megadott és kiválasztod hogy hol vannak a filmek( pl Dowload) akkor beolvassa a összes filmet ( ha sok a film ez eltart neki egy darabig). Neked mivel a videókat szeretnéd hozzá adni,ha tovább lépsz otlesz hogy BROWSE FOR MEDIA FOLDER. Ide ha rámész kitudod választani a oldalt ahol vannak a videók majd hozzá adod. A Plex beolvassa majd mindegyik videóról tesz ki képet. Így a Plex hez teheted a filmeket,képeket,sorozatokat stb. Hidd el ha rájösz nagyon könnyű.
-
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
válasz
bundli #20668 üzenetére
Érdekes,nálam a Remote Media még a 15Gb-os mkv simán streemelte, hogy hogy a VLC nem streemeli, maximum a ac3 nem fog menni. Ez furcsa nekem. De lehet hogy aza baj hogy WMV a formátum, ez lehet neki nemkompatibilis. Ahogy írtam 10-15GB mkv simán streemelek. Ez a WMV egy film vagy úgy lett készítve?
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
bundli #12664 üzenetére
Ez teljes mértékben app és fejlesztőfüggő.
AppShoppert töltsd le, ott minden egyes appnál meg tudod nézni,h le volt-e már akciózva valaha és ha igen, mennyire. GTA amúgy sose volt még ingyenes, 0,89€-re viszont le volt már árazva a 3 és a VC is. Modern Combat is volt már 0,89€, de ingyenes szintén nem a 4 kivételével, mert ahhoz lehetett szerezni redeem code-ot, amivel ingyen le lehetett tölteni.
Amúgy ünnepekkor, illetve időnként az adott játék megjelenésének v a fejlesztőcsapat létrejöttének évfordulójakor szoktak még akciózni, de ez is változó. Ami biztos,h minden héten van egy app of the week, ami ingyenes egész héten, de nem lehet előre tudni,h melyik app lesz az természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest