- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz lugosi #37850 üzenetére
Igen, a Google írta, hogy az új Google messages végre kompatibilis a iMessages-el. Vannak reakciók és majdnem minden funkció elérhető... Hát sajnos ez csak a marketing volt. Továbbra is csak SMS.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Benito94
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy játékon/appon belül nem tudok vásárolni plusz az Apple ID-re se tudok pénzt feltölteni. Mikor alkalmazáson belül akarok akkor feldobja, hogy elfogadjam stb és mikor tovább lép akkor az alkalmazás írja, hogy hiba történt.. ID-nél meg nem is ír ki utána semmit. Viszont a havi előfizetéseket simán vonja le azzal nincs gond meg a kártyával is tudok fizetni az órával. Valakinek volt hasonló gondja? -
csaba1203
addikt
Srácok jól látom, hogy az HBO Max-nak híre hamva sincs még az App Store-ban?
Egyébként Play áruházban sincs még fenn.
Pedig mennyire ment a marketing, hogy így meg úgy...... -
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok! Alvásterápiámhoz ezt az alkalmazást szeretném letölteni Iphone SE 2020-ra: [link] Viszont sajnos a magyar régióban ez az app nem elérhető. Hogy tudnám mégis letölteni? Létre kell hoznom mondjuk egy amerikai account-ot, vagy a jelenlegit is át tudom migrálni valahogy?
-
viny
tag
Sziasztok!
Van bármi valóban működő ingyenes alkalmazás Androidról (v10) IOS-re (v15) való SMS átvietlre?
Move to IOS nem hozza át az üzeneteket, ahogy olvasom másnál is elég rapszodikusan működik. Névjegyek, képek, etc, ezek jönnek, de az SMS-ek valahogyan nem akarnak átmenni.Tudnátok egy valóban működő és ingyenes SMS transfer appot mondani?
[ Szerkesztve ]
Never underestimate the power of a sick mind!
-
Nescafé
őstag
sziasztok
Navigációból ti mit használtok ami bevált és jó is?
Sygic
Waze iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
SharpSA
veterán
-
törölt tag
Music appban hol tudom beállítani a dalok közötti áttűnést?
-
sgx
tag
Duplikalt kontaktokat milyen automatizált módszerrel lehet torolni? Androidrol atkoltozes után - ami 3x befagyott - minden kontaktom 4x szerepel. Manuális törlés kicsit sokáig tartana ennyi kontaktnál.
-
flesh
aktív tag
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
törölt tag
Vki használja esetleg a Documents appot? Zenéket másolok vele PC-ről az iPhone-ra,amit tökéletesen végre is hajt. A kérdés → hogyan tudom elérni,h a már felmásolt zenék megjelenjenek az Music appban is?
-
törölt tag
WOW,látszik,h rég nem próbáltam😊 azért bevallom még így is beletelt jó pár percbe,mire sikerült..😅 mindenesetre köszönöm szépen!
MasterMark köszi Neked is!
-
KillerATi
tag
Sziasztok!
A YouTube app-ban, a feliratkozások fülnél, nem csak a videókat, hanem a feliratkozott csatornák posztjait, stb is listázza. Van egy beállítások gomb ott, ahol kizárólag annyit lehet állítani hogy csak videók, vagy minden. Hiába állítom át csak videókra, következő app megnyitáskor ismét visszaáll arra hogy mindent mutasson. Régen úgy maradt ahogy hagytam. Találkozott ezzel valaki? Esetleg megoldást tudna valaki?
-
bigrock
addikt
Sziasztok,
tudnátok olyan alkalmázást javasolni, amivel az iPhone-t használhatnám webkameraként Skype alatt ?
Köszi! -
őstag
Sziasztok,
Létezik olyan alkalmazás, ami szülői felügyeletet nyújt? Gyermek Ipadjára kéne, nekem iPhone 20se van. A Store ban keresve csak ilyen pár csillagos ukrán kínai stb programokat találok.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
MasterMark
titán
válasz DrTechnoid #37887 üzenetére
Switch Tax
-
csaba1203
addikt
Srácok nyugtassatok meg, hogy az HBO Max IPad-en másnak is szaggat mióta elindult a szolgáltatás....
Mac-en és Iphone-on hibátlanul fut minden.
Volt néhány frissítés de nem változott semmi. Nem értem miért nem tudják az app fejlesztői normálisan megcsinálni.
Nem egyedi a problémám van anyázás rendesen az App Store hozzászólásait olvasva. -
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Tudtok valami hasznos Siri parancsot YouTube videó letöltésre? Én eddig a UPull.me YT Video nevezetűt használtam, de most már úgy tűnik, nem működik.
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
csaba1203
addikt
válasz Kicsirics77 #37890 üzenetére
Akkor úgy látszik csak nálam van ez a hiba, hogy szaggat.....
Lehet nem elég neki a sávszélesség bár ugyanez Netflix-el teljesen hibátlan sőt ott a hang minősége is jobb.
A kis wifi ikon mellett folyamatosan karikázik ugyanez Netflix-nél nem jelentkezik. -
csaba1203
addikt
válasz Kicsirics77 #37897 üzenetére
Nekem csak 30Mb-es a netem és este 3-an is használjuk....
Ha beleolvasol a fórumába ott is vannak gondok rendesen. -
bbendre
őstag
Mi a legjobb tool leszedni a videokat PC-re a iphone-rol.
3 Megoldasom van
- A Photos a telefonon kompatibilis módban van a file-ok nagyon, de minden viszi, De sok kép esetén van hiba, hogy "az eszköz nem áll készen", nem megy át minden file- A Photos a telefonon eredeti módban van, így a file kicsi, de nem minden viszi
A portré képeket hibásan viszi át ebben a módban:- Letöltöm a képeket a MacBookra és onnan SMB megosztáson szenvedek át mindent, ez a legjobb, de időigényes...
Ami érdekes, hogy mind a három módszerrel más lesz a méret és a minőség is.
Van mód elérni a "MacBook letöltést" valahogy Windows-on? Valami tool-al átmásolni mindent?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest