- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Mi a legjobb tool leszedni a videokat PC-re a iphone-rol.
3 Megoldasom van
- A Photos a telefonon kompatibilis módban van a file-ok nagyon, de minden viszi, De sok kép esetén van hiba, hogy "az eszköz nem áll készen", nem megy át minden file- A Photos a telefonon eredeti módban van, így a file kicsi, de nem minden viszi
A portré képeket hibásan viszi át ebben a módban:- Letöltöm a képeket a MacBookra és onnan SMB megosztáson szenvedek át mindent, ez a legjobb, de időigényes...
Ami érdekes, hogy mind a három módszerrel más lesz a méret és a minőség is.
Van mód elérni a "MacBook letöltést" valahogy Windows-on? Valami tool-al átmásolni mindent?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
válasz lugosi #37850 üzenetére
Igen, a Google írta, hogy az új Google messages végre kompatibilis a iMessages-el. Vannak reakciók és majdnem minden funkció elérhető... Hát sajnos ez csak a marketing volt. Továbbra is csak SMS.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
válasz bbendre #37847 üzenetére
Közben megtaláltam és ez egy totál káosz. :) Minden SMSben menne. Ez így sajnos nem lesz jó. Azt persze nincs leírásban, hogy SMSt használ a legtöbb helyen a RCS az iMessages -hez ami persze logikus valahol.... Bocsánat a zavarásért
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
Egy kis help kellene. A feleségem váltott Iphone-ra Androidról. Idáig ment a RCS de most ugye használja a iMessage-t. Nekem tud küldeni üzenetet de én bármit küldök neki nem megy át. Egy halom dolgot, leírást, videot megnéztem a fix-re de semmi. Van valami ötletetek?
Elvileg a Google Messages már támogatja a iMessage-s üzeneteket is, de nem tudom beállítani, hogy rendesen menjen...iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest