- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
-secret- #26935 üzenetére
Helyesen mérnek ezek? Anno próbáltam egyet, de ott nekem kellett megadnom, h mikortól kapom az újabb adagot/mennyit és nem is igazán volt pontos.
Aztán Telekomosként elkezdtem használni az ő appjukat, nagyon jól működő, pontos cucc volt. A 4.0 viszont tönkrevágta az egészet (aki ismeri, tudja): lassú a beléptetés, aztán tök feleslegesen üdvözöl, majd jön egy folyadékszerű töltőképernyő, ami szintén lassú. Töredék idő alatt be lehetett jutni az korábbi verziókba ... csinálhatnának hozzá egy widgetet, mert egyébként nem nagyon szoktam másért megnyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple TV eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest