- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz cibere11 #10560 üzenetére
Nincs JB a telefonon, és nem is szeretnék ilyenekkel foglalkozni (ha nagyon benne lennék a testreszabásban, akkor Androidot vettem volna, de az IOS tökéletesen eltalálta az ízlésem/felhasználói szokásaim szinten mindenben).
Szóval akkor remekül fut az 7 az 4s-en? Amikor megjelent, akkor sokan panaszkodtak rá. Ez amiatt volt, mert máshogy néz ki a rendszer, vagy teljesítménybeli gondok voltak? Mozgásban láttam a 7-et, az bejött, de mivel csak felületesen néztem meg, nem tudtam eldönteni, hogy jó-e, vagy csak más. Ha viszont azt mondjátok, hogy minden rendben vele, akkor simán lefrissítem.“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gurulunk, WAZE?!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- EAFC 25
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...