Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanibata
csendes tag
Sziasztok, lehet korábban valaki már felhozta, de egy mini 6-ra melyik a legjobb budget toll, ami nem gyári? Próbáltam az Aliexpress-es kamu Apple pencil 2 kinézetű tollat, de egyáltalán nem jött be, nem volt vele smooth a rajzolás. Aki tudna egy két szót mondani, hogy ki milyen tollat használ és hogy mi a tapasztalata vele, azt megköszönném.
-
Hanibata
csendes tag
Hát eddig nagyon fun ez az új mini, hála nem fogom lecsutkázni még otthon sem az iphone-t.
Aki ne talántán gondolkodóba lenne, hogy vegyen egy ilyet, akkor mindenképp!!
Nagyon kényelmes és jobb ezen tartalmat fogyasztani, böngészni és nagyon kézre áll. Eddig nagyon forgattam az ipadeket és próbáltam több fajtát, de nekem ez futott be.
-
Hanibata
csendes tag
-
Hanibata
csendes tag
Köszönöm nektek a visszajelzést
szerintem belevetem magam és kipróbálom milyen mindennapokra a használta. Többször megfordult a fejemben az Air széria, de érzem, hogy kedvencem lenne ez a kis gépecske. 
UI: igen, tisztában voltam a “jelly scrolling” hatásának, de külföldön többen rá se rántottak erre, őszintén nekem ez nem lenne nagy miújság.
-
Hanibata
csendes tag
Sziasztok, itt a fórumon valaki nyúzza az új 6 gen-es minit? Nagyon gondolkodom a mérete miatt, mert nagyon kényelmes lenne rajta alapvető dolgokat használni és mellesleg nagyon bejön a szögletes dizájn, mint az Air és Pro modelleknél.
Kik érezték jó vételnek a padot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Átérzem a megvételével kapcsolatos érzelmeidet.
Aki ne talántán gondolkodóba lenne, hogy vegyen egy ilyet, akkor mindenképp!!