- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laciba77
tag
válasz
Hanibata
üzenetére
Szia. Pár hónapja használom elsősorban most otthon, de a terv az, hogy állandó útitársam lesz, ha enyhülnek a korlátozások. Ilyen méretben kerestem Android tabletet, de odaát ez a méret kb. halál - van egy Lenovo, meg egy nagyon gagyi Samsung kb. Hosszabb távra kerestem társat és ahogy megjelentek a hírek erről, egyből szerelem lett. Első Apple termékem, így volt pár szokatlan dolog, de ez nem az iPad, hanem az eltérő szemlélet miatt van. pl. fájok másolása. Azóta természetes lett az iCloud használata. A megjelenítés, a hangminőség mind első osztályú. Gyors, teszi a dolgát. Ráadásul "szemrevaló" is a kicsike.Az első hírek a jelly scroll effektről kissé eltántorítottak és emiatt egy hétig jártam munka után az iStyle-ba megtapogatni, de végül beadtam a derekam és azóta se zavar. Jelenleg nyelvtanuló program, kis rajzolgatás, némi Netflix és böngészés a napi rutin.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- talmida: My Art II.
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- samsung galaxy tab s9 128gb
- Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Wi-Fi 256GB - Újszerű, 100% akku / 47 ciklus
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest