Hirdetés
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laciba77
tag
válasz
Hanibata
üzenetére
Szia. Pár hónapja használom elsősorban most otthon, de a terv az, hogy állandó útitársam lesz, ha enyhülnek a korlátozások. Ilyen méretben kerestem Android tabletet, de odaát ez a méret kb. halál - van egy Lenovo, meg egy nagyon gagyi Samsung kb. Hosszabb távra kerestem társat és ahogy megjelentek a hírek erről, egyből szerelem lett. Első Apple termékem, így volt pár szokatlan dolog, de ez nem az iPad, hanem az eltérő szemlélet miatt van. pl. fájok másolása. Azóta természetes lett az iCloud használata. A megjelenítés, a hangminőség mind első osztályú. Gyors, teszi a dolgát. Ráadásul "szemrevaló" is a kicsike.Az első hírek a jelly scroll effektről kissé eltántorítottak és emiatt egy hétig jártam munka után az iStyle-ba megtapogatni, de végül beadtam a derekam és azóta se zavar. Jelenleg nyelvtanuló program, kis rajzolgatás, némi Netflix és böngészés a napi rutin.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest