- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Hanibata
üzenetére
Többen is megfogalmazták itt véleményüket a "tollal" kapcsolatban, amely szerint érdemes beruházni az eredeti Apple által fejlesztett változatra, amennyiben nem jegyzetek készítése a cél.
Fájdalmasan magas áron kapható, de sajnos nem helyettesíti semmi. Egyszer kell megvásárolni, és a következő évekre le van tudva a probléma.
Professzionális eszköz, professzionális célokra.
Ha hivatásszerűen űzöd az ipart, megtérül a befektetés, amennyiben hobbi szinten érdekel, akkor sem elvetendő ötlet. -
arnd
senior tag
válasz
Hanibata
üzenetére
Én ilyet vettem:
https://www.aliexpress.com/item/1005003446407027.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.6fe31802wTvj6eNem rossz, nincs nyomásérzékelés, a gyárit sem érzem jobbnak, persze a nyomásérzékenység kivételével. De a fogása és a siklása ugyanolyan. Mondjuk most sima üvegfólia van rajta, ez érkezett meg hamarabb, a papír hatásút még nem próbáltam ki.
Nekem az ékezetes (magyar) írás felismerésével vannak porblémáim. Egyedül a Nebo az ami működik, de integrálni nem sikerült semmivel sem. Kipróbáltam a Nebo motoros bilentyűzetet, de természetesen ékezeteket nem kezel. Meg amásik olcsóbb app sem.
Szóval a remarkable 2 magasan veri ebben. Annak zseniális a kézírás felismerése. -
gianni85
veterán
válasz
Hanibata
üzenetére
Nekem esr toll van az ipad gen8-hoz, és nem valami jó élmény a firkálás. Lehet, hogy az üvegfólia is közrejátszik? Nem tudom. Maga a toll minőségi benyomást kelt, de mit számít, ha nem jó. Jegyzetelni se az igazi, rajzolásra meg használhatatlan. Az esr tokommal semmi gond, ezért próbáltam ki de kár volt. Utángyártott CCK-val is befürödtem. Szóval erőteljesen húzok már azon vélemények felé, hogy vagy eredeti tartozékot, vagy semmi…
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Samsung Tab S10 FE 8/128GB - Garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest