- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Hanibata #38713 üzenetére
Többen is megfogalmazták itt véleményüket a "tollal" kapcsolatban, amely szerint érdemes beruházni az eredeti Apple által fejlesztett változatra, amennyiben nem jegyzetek készítése a cél.
Fájdalmasan magas áron kapható, de sajnos nem helyettesíti semmi. Egyszer kell megvásárolni, és a következő évekre le van tudva a probléma.
Professzionális eszköz, professzionális célokra.
Ha hivatásszerűen űzöd az ipart, megtérül a befektetés, amennyiben hobbi szinten érdekel, akkor sem elvetendő ötlet. -
arnd
senior tag
válasz
Én ilyet vettem:
https://www.aliexpress.com/item/1005003446407027.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.6fe31802wTvj6eNem rossz, nincs nyomásérzékelés, a gyárit sem érzem jobbnak, persze a nyomásérzékenység kivételével. De a fogása és a siklása ugyanolyan. Mondjuk most sima üvegfólia van rajta, ez érkezett meg hamarabb, a papír hatásút még nem próbáltam ki.
Nekem az ékezetes (magyar) írás felismerésével vannak porblémáim. Egyedül a Nebo az ami működik, de integrálni nem sikerült semmivel sem. Kipróbáltam a Nebo motoros bilentyűzetet, de természetesen ékezeteket nem kezel. Meg amásik olcsóbb app sem.
Szóval a remarkable 2 magasan veri ebben. Annak zseniális a kézírás felismerése. -
gianni85
veterán
válasz
Nekem esr toll van az ipad gen8-hoz, és nem valami jó élmény a firkálás. Lehet, hogy az üvegfólia is közrejátszik? Nem tudom. Maga a toll minőségi benyomást kelt, de mit számít, ha nem jó. Jegyzetelni se az igazi, rajzolásra meg használhatatlan. Az esr tokommal semmi gond, ezért próbáltam ki de kár volt. Utángyártott CCK-val is befürödtem. Szóval erőteljesen húzok már azon vélemények felé, hogy vagy eredeti tartozékot, vagy semmi…
-
Asike
csendes tag
válasz
Hanibata #37870 üzenetére
Nekem nem tűnik fel ez a jelly scrolling. Ha nem görcsölsz rá akkor alig észre vehető. Az, hogy a képernyő egyik fele kicsit el van csúszva miközben görgeted kb nem érdekel. Ez egyébként is a technológia sajátossága. Az Ifixit csapata meg is mutatta miért van ez. Van róla videó is. A mindennapi használat során engem nem korlátoz vagy zavar. Nem is nagyon tűnt fel, hogy van ez a "hiba"
-
HardRic
addikt
válasz
Hanibata #37868 üzenetére
Ha akarom, a 120 Hz-es Pro-n is látom a jellyt, nem egy olyan dolog amin fenn kell akadni. Ha az agynak szokatlan irányban frissül a kép, akkor látszani fog. Viszont élőben nekem a 60Hz a minin nagyon darabosnak tűnt, valahogy sokkal kevesebbnek érződött mint 60. Annyira élesek a frame-ek közti váltások, hogy meg lehet őket számolni kis túlzással. Nagyon nem oké azzal a kijelzővel valami, mert 60Hz-es iPhone-on, monitoron, vagy első generációs Air-en ez nem tűnt fel nekem.
Ennek ellenére ha nem Pro-m lenne, valószínűleg simán megvenném. -
laciba77
tag
válasz
Hanibata #37864 üzenetére
Szia. Pár hónapja használom elsősorban most otthon, de a terv az, hogy állandó útitársam lesz, ha enyhülnek a korlátozások. Ilyen méretben kerestem Android tabletet, de odaát ez a méret kb. halál - van egy Lenovo, meg egy nagyon gagyi Samsung kb. Hosszabb távra kerestem társat és ahogy megjelentek a hírek erről, egyből szerelem lett. Első Apple termékem, így volt pár szokatlan dolog, de ez nem az iPad, hanem az eltérő szemlélet miatt van. pl. fájok másolása. Azóta természetes lett az iCloud használata. A megjelenítés, a hangminőség mind első osztályú. Gyors, teszi a dolgát. Ráadásul "szemrevaló" is a kicsike.Az első hírek a jelly scroll effektről kissé eltántorítottak és emiatt egy hétig jártam munka után az iStyle-ba megtapogatni, de végül beadtam a derekam és azóta se zavar. Jelenleg nyelvtanuló program, kis rajzolgatás, némi Netflix és böngészés a napi rutin.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest