- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
válasz
kurion
üzenetére
Ok hogy beállítja mert az ipad kijelzője 4:3 arányú, a monitor amit meg rádugok 16:9, de egy 1080P-s monitort dugok rá és 2140P-t csinál belőle.
#44703 bostone
Van egy 2009-es mac prom meg tuningolva, arra a monitorra van rákötve mint az ipad.
Mindent meg tudok csinálni az ipaden, nem érzem hiányát a macos-nek.Mondjuk amivel nem tudok kibékűlni az a file kezelés, bár lehet hogy van valami jó total commander alternatíva, csak fizetős lehet, bár nem nagyon nézegettem hogy mik vannak az app store-ban.
Meg ha szoktál sorozatokat, filmeket nézni ez még gondokat okozhat hogy át kell rakosgatni az ipadre valahogy, egy nas-sal ezt én megoldottam.
Meg a lejátszó program, kipróbáltam párat egyet találtam ami megfelel a külső monitorra az 3ezer párszáz forint 1 évre.Táblázat kezelés. Youtubozás, forumozás, filmezésre, videóvágás, képszerkeztés kilehet váltani vele egy pc-t vagy macbookot,
Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad (macbookban nagyon megszerettem, így kötelező volt a beszerzése) vagy Logitech Mx 3-t ajánlják hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest