- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Vigyázz, hogy a fedél mágnese ne ragadjon meg picuri fémszilánkot, mert észrevétlen a bolyhos anyagba csücsülve csak lecsukott állapotban, némi nyomás hatására képes karcolgatni az üveget. Nekem sikerült..
ha nem is durván.
Az üvegfólia a legjobb megoldás, ha biztonságosan és tartósan kívánod megvédeni a százezer forintos kategóriájú vágódeszka üveglapját. Nyitott állapotban simán ráeshet kulcscsomó, töltőtoll, kavics, gemkapocs, tű... csavar... Nyitva is elejtheted és ha rápuffan bármi fémre, kavicsra, ott maradhat a nyoma, ha be nem törik és akkor nagyon frusztrálódik az ember.
Amikor az iPad4-et (2012-ben) kivettem a dobozból tesóm nézegette és elejtette a márványra fél méter magasból, mert kicsúszott a kezéből. A használat 3. percében behorpadt a sarka. Amúgy még hibátlanul megy.
Az Air2-re meg nagyon vigyázok, mert sokban van. Nem úgy, hogy buborékfóliában nézegetem, mert hozom viszem, "dobálom" a kocsiba, táskába, bringával, hanem tokkal, fóliával bevédve elfogadható kompromisszumokkal biztonságban tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Tőzsde és gazdaság
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Arch Linux
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha nem is durván.