Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
SkyFall
üzenetére
Egyedul a kepernyo vagy a hatlap erosebb megnyomasanal jon elo nekem egy kb 3 cm2-es sotet folt, kb negyed masodpercig. Azon kivul pont eleg eros es jo az osszeszereles, amit egy ekkora atmeroju, nem katonai celokra fejlesztett eszkoztol elvarhatsz. Ha nem nyekteted, nem fog baja esni. Plane, hogy erdemes tokba tenni, ami egybol ad plusz merevseget.
Tullihegtek a dolgot egyesek. -
Mátésum
aktív tag
válasz
SkyFall
üzenetére
Szia. Szerintem válóban hagy némi kívánnivalót maga után a minőség, ahhoz képest, hogy nem egy belépő kategória. Azért ne arra gondolj, hogy kínai gagyi. Nekem egy dolog szúrta a szemem, hogy ha hátul megnyomod, vagy elöl erősebben törlöd/írsz rá, akkor jön a szivárvány szín néhol a kijelzőn. Erre egyébként alakult egy per csoport Amerikában, ha jól tudom, azt nem tudom, mit érnek el vele. Viszont a mindennapokban semmiben nem akadályoz vagy gátol. Tok nélkül én úgysem használnám. Használat után pedig egy bivaly gép, mindenre elég tartalékkal. Szerintem nagyon profi cucc. Én a stage managert használva külső kijelzővel teljesen váltottam asztali gépről és notebookról. Arra még rá kell jönnöm, hogy nem felejti el a képernyő tükrözés beállítást, mert mindig be kell lépjek, de utána számomra egy teljes értékű munka eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest