Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
válasz
twi452
üzenetére
Köszi a véleményt meg tapasztalatot!
Szerintem tetetek rá akkor egy üvegfóliát kezdésnek (nekem nagyon bejött az iPad sima felületén rajzolás is, nem éreztem csúszkálósnak/furcsának), aztán meglátom majd.A matt fólián szerintem rettentően zavarna, ha nem lenne teljesen tiszta a kép, pláne agyérgörcsöt kapnék, ha látnám rajta idővel a használódást...
Üvegfóliákkal ilyen szempontból sose volt gondom. Meg van egy takat speckó kis törlőkendőm is itthon a por/foltok ellen, szóval nekem érintőképernyős kézikonzoloknál se volt gondom sose a hasonlókkal. -
válasz
twi452
üzenetére
Ha komolyan rajzol, akkor matt. szvsz. nem lesz olyan csilivili, de legalább nem borulsz fel a zsíros ujjlenyomatokban amikor pingálsz. Ha viszont mégis üveg, akkor ne legyen túl vastag, mert attól romlik a vonalminőség, átlós vonalak hullámosak lehetnek.
A karcokhoz amúgy elég lehet egyetlen arra kiképzett porszem amit a kezeddel vagy a ceruzával végigtörölsz a kijelzőn és kész a baj. Persze ehhez inkább balszerencse kell és mindenki maga dönti el.Nekem két hét után felkerült egy matt fólia, azóta is azt nyúzom, úgy hogy átraktam egy zsír új garban cserélt ipadre. Hegyet pedig csak azért kellett cserélnem a ceruzában mert ledobtam, vagy 3x a két év alatt.
Ja és hazdutam, ez a 2. fólia, mert az elsőbe beleállt egy műszerész csipesz hegye, akkor befostam egy kicsit, mert kb egy hónapos volt a gép, szerencsére csak a fólia szakadt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem tetetek rá akkor egy üvegfóliát kezdésnek (nekem nagyon bejött az iPad sima felületén rajzolás is, nem éreztem csúszkálósnak/furcsának), aztán meglátom majd.
Üvegfóliákkal ilyen szempontból sose volt gondom. Meg van egy takat speckó kis törlőkendőm is itthon a por/foltok ellen, szóval nekem érintőképernyős kézikonzoloknál se volt gondom sose a hasonlókkal.