Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Igazából mindenki pozitívan beszél az új ipad miniről az egyetlen dolog amit negatívként említenek a design. A nagy kijelző melletti szélek. Nem tudom hogy jó lenne e ha megkapta volna az új designt. Nyilván jobban nézett volna ki, de az új konstrukció nem annyira strapabíró könnyebben hajlik és azért ez igen is egy olyan eszköz amit hordozni fogsz ha megveszed. Két kérdésem lenne, akinek van mini 4 váltani fog? A másik kérdés szerintetek jövőre vagy két év múlva várható e ennek a meretnek az újra disegnolt változata? Kinek mi a véleménye? (Ja még egy személyes megjegyzés a 3Gb RAM szerintem nem kevés, ezen a kis kijelzőn ritka a multitasking bár lehet csak az én használati szokásom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest