- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #14628 üzenetére
hát.
[link] -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #15477 üzenetére
Ha a vállalatok nem a profitért dolgoznának, akkor kb. senki nem kapna fizetést közülünk se.
Az, hogy az Apple milyen döbbenetes méretű profitot szed be, az egyik oldalról valóban nem normális, de vállalatvezetési szempontból zseniális. Hogy hosszútávon fenntartható-e, az más kérdés, sztem nem, bár épít a felnövekvő generációra, de rövid időn belül jelentős mennyiségű vásárlót fog veszteni.
Amíg olyan termékeket állít elő egy cég, amiben a fogyasztó azt érzi, hogy ő van a központban, addig engem nem zavar, hogy kinek mennyi a profitja. Ha én jól járok, a munkámat támogatja, az életemet kiszolgálja, akkor más annyit kereshet rajtam amennyit akar.
De itt kezdődnek a gondok. Egyre több fórum alapján úgy látom, hogy az Apple elérte fejlődése csúcsát. Már csak "Fejős tehén" a Iphone és többi termék, főleg a Macbook.
Olyanok vásároltak Apple terméket, akiknek:
- a munkájához elengedhetetlen volt,
- a munkáját megkönnyítette,
- tetszett nekik,
- menő.A tetszés és a "menőség" gyorsan változik. (Az első Macbook Air döbbenetes volt, de napjainkban, aki csak a vékonyság, súly, design miatt vette, nagyon könnyen találhat mást helyette.)
Ha ezeket nem ismerik fel, hamar el megy mellettük a világ (pl. ezt szerintem az Apple-nek "kellett volna" feltalálnia), el fog fogyni mögülük a tudatos vásárló.
Ami sokáig a legnagyobb előnyük volt (Opercáiós rendszer) az lesz majd sztem a fejlődés gátja.
Szerintem a 2 in 1 eszközöké a jövő. A Windows elkezdte, gyerekcipőben jár, mert nincsenek alkalmazások, de az Apple-nek hátránya lesz, hogy jelenleg ők nem tervezik az asztali rendszer és az IOS közösítését. (Amíg a világon mindenhol hozzák ki a jobbnál jobb 2in1 meg 4in1 érintőképernyős eszközöket, addig az Apple bevezet egy mágikus érintősávot)
De ezek csak a saját gondolataim
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15431 üzenetére
Az utóbbi 1-2 évben megjelent Knox-al szerelt Samsung készülékeknél pontosan annyi esélyed van visszalépni, mint az Apple-nél. 0.
De néhány LG vagy Sony készüléknél is bezárult ez a lehetőség. -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15428 üzenetére
Már ahol van rá lehetőség.
-
Gabesz87
veterán
válasz
vadászcsiga #15418 üzenetére
iSamurai-nál lehet kapni 80 körül Air-t, úgy láttam, de még mindig nem egészen értem, amit írtál. Ha felfrissítem új iOS-re, azzal rosszat teszek vele, lelassul, vagy mi? Nem akarom én persze feltétlen mindig kötelező jelleggel frissíteni, csak ez kicsit fura nekem, mert Android-nál rendben van, ott érthető, de akkor itt is ez van, hogy a pár évvel ezelőtti hardver már kevés lesz az új rendszernek?
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #15421 üzenetére
Ipadet illetően nem bíztam, de egy olyan bolt ami talán a legtöbb cuccot adja el számítógép alkatrészekből nem hiszem, hogy átvernének. A kétségem az az, hogy ugye nem hivatalos reseller, de emiatt olyan nagy baj nem lehet mert világgari van. +amit lejjebb írtak, hogy van 14 napos elállás is.
-
Gabesz87
veterán
válasz
vadászcsiga #15415 üzenetére
Miért, mi történik akkor?
(#15416) leslieke: megnézzük majd élőben, megtapizzuk, és eldöntjük.
Amúgy EZZEL mi a helyzet? Nem mai darab, de úgy láttam, frissíthető 10-esre. Ár/garancia szempontjából jó volna, csak mivel nem ismerem az iPad-eket, nem tudom mennyire használható/stabil/időtálló.
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #15400 üzenetére
Lehet, telefonon megkérdezem azért biztos fehér-e.
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #15398 üzenetére
Akkor miért szürkének írják? Mind1 igazából nem lényeges annyira, jó ezüstben is, csak nem értem ez hiány mindenhol kb.
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #15385 üzenetére
Hát a sufnyi gsm-ek előszeretettel játsszák gondolom, de azért egy Ipon csak nem az
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #15391 üzenetére
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #15388 üzenetére
Komolyan, ez mit jelent?
Besz..ptam? -
d.tiborz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #15385 üzenetére
És ha ezt a szöveget írja?
"Jelenleg sajnos nem tudjuk teljesíteni a kérést. Kérjük, próbálkozzon újra később."
Én bontottam ki, én aktiváltam. -
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #15383 üzenetére
És valakinek nincs taoasztalata az Iponnal, aqua-val? Nem igazán bízom bennük, mert szerintem gyanús kicsit az ár, félek, hogy bontott "bontatlant" adnának
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #15364 üzenetére
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #15353 üzenetére
Igen az nincsen sajnos, ezért lenne jó. 19-et rászánok.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15341 üzenetére
Nincsenek utángyártott VGA/HDMI-átalakítók. (és ha lennének, akkor is azt mondanám, hogy max. jailbreakelt gépen működnek / fognak működni vmilyen jövőbeli FW-frissítés után, ahogy a régi utángyártott pl. composite TV-kábelek is csak JB-vel működtek.
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #15341 üzenetére
Hát igen, azzal meg inkább nem kísérletezgetek, egy az, hogy várok rá 1 hónapot, aztán nem is jó és több ezerbe kerül az is. Akkor marad az eredeti, az legalább tuti menni fog.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #15313 üzenetére
Kicsereltem a hatterkepet, es vissza tert a fehér szín
-
boskorelli
tag
válasz
vadászcsiga #15278 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, sikerült!
-
boskorelli
tag
válasz
vadászcsiga #15275 üzenetére
Köszönöm, de egy kicsit részletezd légyszíves, mert abszolút kezdő vagyok Apple téren. Egy egyszerű videó lejátszó és esetleg egy Facebook messenger kell rá és ennyi. Ezt hogy telepítsem rá az 5.1.1 re?
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15238 üzenetére
Jaja, asszem igen.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #15237 üzenetére
Osx simán fut pc-n virtuálboxban.
Google: os x virtualboxban -
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15235 üzenetére
http://forums.macrumors.com/threads/finally-downgrading-becomes-possible-but-only-for-certain-a5-devices.1893920/
en is downgradeltem az iPad2-met, rendesen minden ment.
-
bull84ghia
őstag
válasz
vadászcsiga #15222 üzenetére
Az nem csak 64bites gépekhez jó?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #15222 üzenetére
Nincs tethered sem 9.3.5-re.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15189 üzenetére
ahogy az iPad2 / iPhone 4s-t. (ugyanaz a CPU.)
-
Peddy789
őstag
válasz
vadászcsiga #15139 üzenetére
mekkora egy szar...
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #15126 üzenetére
Igaza van Local1-nek.
Jelenleg kb. 10% az árkülönbség a vaterás hölgy és a sufnyigsm között. Ha az idegeskedést pénzben ki lehet fejezni, akkor azt mondom, hogy Sufnyigsm
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #15126 üzenetére
De kell várni 4 hónapot
és lesz hozzá egy kis ideg is.
Ha tudsz várni mondjuk augusztusig, akkor érdemes várni az új Ipadok bejelentéséig, majd megrendelni május környékén és augusztus végén már használhatod is.
(Én érzem a Ramot a 9,7Proban Safari esetében. A legnagyobb változást Air1 ill. 2-ben a több száz oldalas Pdf-ek esetében érzem. Na ott nem csak "placebó" hatás van, hanem jelentős gyorsulás)
Local1: szerintem a 165-ösök olyan "volt, de pont elfogyott" típusú árgépes árak. Azt mondanám, hogy 170-175 között lehet kapni biztosan.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #15124 üzenetére
Többen vettünk a vaterán belindacsillag nevű hölgytől.
Most nincs neki Pro, de lehet neki írni, hogy van-e.
A 32-es 155 környékén volt, a 128-as pedig 205 körül.
Annyi hátránya van, hogy már be lesz jelentve az új ipad, amikorra meg fogod kapni az újat.
De az aprón is szoktak lenni kifejezetten jók.
Mondjuk azon csodálkozom, hogy ennyiért miért adja el valaki. -
válasz
vadászcsiga #15100 üzenetére
Mekkora esélye van annak, hogy tavasszal lesz Air3?
Mondjuk itt lenne az ideje.Azzal számolj, hogy az Air 2 akksija elég gyengécske, az enyém ~21 hónapos, 10 órát ha bír.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #15114 üzenetére
Nem tudom hogy van e még, mi decemberben vettünk 3 db Air2-t 126000 ért MM ban és ED-ban, ráadásul le is jött 7%
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #15114 üzenetére
Hardvaraprón karsaitomaszt keresd, vettem már tőle jópár terméket, köztük 32-es Air2-t is, ha épp nincs neki készleten, 1 héten belül beszerzi (legalábbis nálam mindig így volt), jó áron dolgozik és tökéletesen megbízható.
-
Imy
veterán
válasz
vadászcsiga #15100 üzenetére
Nekem Retina 2-esem van, 16Gb-os, az elég nekem arra amire kell. De telefonból már 64Gb-osom van.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #15026 üzenetére
Mennyire így igazad van.
Azért van nekem még mindig a 8.3 (JB) az Air-n.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15026 üzenetére
Fura, mert nekem a Mini 2 inkább még jobb lett az IOS 10-el.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #14990 üzenetére
Nàlam sincsen ilyen.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga #14988 üzenetére
Így kép alapján megkerestem és azt írja, hogy csak iMessage-hez van, tehát amiatt települt, nálam nincs ilyen.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga #14985 üzenetére
Érdekes, mert nekem semmi ilyenem nincs, legalábbis én nem találom, szintén legújabb iOS.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga #14981 üzenetére
Ez honnan települt neked? Nekem ilyen nincs és szerintem csak úgy magától nem fog települni.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
vadászcsiga #14977 üzenetére
Ez nem apple-s progi, ez tőlük különálló 3rd party alkalmazás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #14977 üzenetére
Mi köze ehhez az Apple-nek?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
vadászcsiga #14975 üzenetére
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #14879 üzenetére
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #14845 üzenetére
"Ipad2-t downgradelte már valaki 9.3.5-ről 6-ra ?"
4.3.3-ra csináltam, mert arra (is) volt régi JB miatti aláírásom (csak olyanra lehet). Gond nélkül ment a downgrade.
-
cuccli
csendes tag
válasz
vadászcsiga #14758 üzenetére
Remélem mégiscsak lesz valami mód, ezzel szeretném kiküszöbölni hogy új tabletet kelljen venni, nem igazán van most rá mód és lehetőség. Plusz Android userként kíváncsi lennék rá, hogyan lehet az Androidot és az iOS-t összebarátkoztatni.
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #14576 üzenetére
Úgy értettem, hogy akinek már fent van a 10.1.1 annak az új 10.1.1 nem elérhető OTA frissítésként.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #14628 üzenetére
Nem áll le és nem fog cseszegetni, mert csak első indításkor írja ki.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #14623 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #14580 üzenetére
iPhone-on Settings>Phone>Calls on Other Devices legyen kikapcsolva
-
shift+ő
senior tag
válasz
vadászcsiga #14532 üzenetére
Köszönöm, de az a baj, hogy az iCloudban nem látszanak a képek, csak az iCloud biztonsági mentésben.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #14466 üzenetére
Én is!
Kisfiam nyúzta hétvégén játékokkal....
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #14438 üzenetére
Köszönöm akkor feldobom!
-
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga #14420 üzenetére
Nekem a v.2.5.6 van fent!
-
kchris78
veterán
válasz
vadászcsiga #14294 üzenetére
Nekem is ilyen lett. De az i6s i7 kábele már mintha más anyagból lenne és vastagabb is. Én arra gondolok hogy az Apple teljesen újra felhasználható műanyagból csinálja a kábelt és ezért bomlik le úgy mint az újra felhasználható zacskó... az is olyan hogy pár hét után elkezd darabokra bomlani...
-
chatran
őstag
válasz
vadászcsiga #14305 üzenetére
Hmm, erre jelenleg nem tudok válaszolni, mert nem méregettem, csak az Air2-t töltöm vele. Nem tűnt fel, hogy lassú lenne.
Ha lesz időm, akkor majd megnézem, milyen gyorsan tölt. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #14296 üzenetére
Egy döglöt wi-fi-s 4S-hez navira, zenére, meg elég sok 4-4S kerül hozzám szoft.. problémákal.
Ja és még meg van a 33GB-s, 3GS is. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #14294 üzenetére
Most erre mit mondjak?
Egy anno a 3GS-hez kapott kábelt használok a mai napig. A lighting kábelom meg több mint két éves. (Ebből 2 van. Egy csak a töltőhöz, egy meg a PC-hez.
Semmilyen külső sérülés nincs rajtuk. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #14205 üzenetére
Köszi, és köszi mindenkinek...
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #14159 üzenetére
Valaki ezt próbálta már?
http://imagazin.hu/trukk-ios-frissitesi-ertesites-kikapcsolasa/ -
Angrybird
csendes tag
válasz
vadászcsiga #14161 üzenetére
Szerintem ez nem igaz.
Legalábbis én netkapcsolat nélkül töltöm és így nem tölti le újra. Egyszer letöröltem és többé nem nyaggat. -
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #14159 üzenetére
De ha letoltodik, utana eleg csak 1* kitorolni, es utana nem lesz nyaggatas - amig a kobetkezo iOS verzio meg nem jelenik.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #14137 üzenetére
"Ha jól emlékszem abban még felugró ablak sincs ami figyelmezet."
A zavaró felugró ablakismétlődés simán lelőhető a Storage-beli update-törléssel (a köv. update megérkezéséig).
-
sutyesz96
őstag
válasz
vadászcsiga #14101 üzenetére
Nekem is teljesen jó.
iPad Mini 4, iPhone 5C
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #14094 üzenetére
Értem, majd akkor úgy fogom.
-
sutyesz96
őstag
válasz
vadászcsiga #14060 üzenetére
Kérdés hogy meddig.
-
válasz
vadászcsiga #14008 üzenetére
+ univerzita:
Köszi, Srácok!
Végül úgy döntöttem, még várok a frisssítéssel (szülők, sima Air), majd megkérdezlek benneteket egy hónap múlva.Nálam Air2-n a 10 óta beragad valami, az használat és a készenlét ideje megegyezik, nyomtam egy soft resetet, majd kiderül...
Ami még kikívankozik belőlem: az az érzésem, hogy az Air2 kevésbé strapabíró az elődjeihez képest. Másfél évesen már nem az igazi az akksija, kb. 10 órát bír. :/ Korábbi 2+ éves iPad2-k simán hozták még a 12-14 órákat.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #14034 üzenetére
De még bénább, ha valaki bekapcsolja.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga #13995 üzenetére
Az újaknál is kltszeres azonosítás van, ujjlenyomat és utána egy gombnyomás de lehet, hogy fordítva.
-
válasz
Mik a tapasztalataid az Air+10-zel? A szüleimnél vagyok ma, nekik normál Air van, pár hete frisssítettem az övékét 935-re, hogy a legjobb 9-es meglegyen, ha esetleg nem lenne értelme 10-re lépni.
Rá merjen ereszteni?
Mások őszinte véleményére is kiváncsi vagyok! Köszi!
Feloldás Air2-n: 1x megnyomod a power vagy a home gombot és odateszed az ujjad a home-ra. Legegyszerűbben úgy működik (én így használom), hogy jobb hüvelykujjal 1x megnyomom a home gombot és otthagyom az ujjam. Így működött 9-esen is.
-
shteer
titán
válasz
nem, de ott már van ujjlenyomatolvasó
-
shteer
titán
válasz
vadászcsiga #13993 üzenetére
Vegyél újabbat
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #13986 üzenetére
A gyorsabbnak érezhető és a gyorsabb között van bármi különbség?
Amúgy Mini 2-n nálam régóta ki van kapcsolva az animáció, mert bár javult az IOS 9-hez képest, de még most is vannak olykor röccenések.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #13977 üzenetére
Én még megszokom,de a kisfiamnak lesz fura...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #13973 üzenetére
Ez engem is érdekelne,hogy ne kelljen a home gombot megnyomni meg plusszban...Ott már én is néztem ahol írtad.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #13972 üzenetére
Biztos, hogy nyúltak mivel pl az I6 sokkal simább és gyorsabb lett, mint 9-el.
-
Treff
aktív tag
válasz
vadászcsiga #13951 üzenetére
OTA-n keresztül még aláírja, azért, mert OTA-n keresztül nem lehet egyből 9.x verzióra frissíteni 6.1-ről, előbb kell hozzá a 8.4.1.
ITunes-os használat esetén lehet egyből 9.x-re váltani, ott fel sem ajánlja a 8.4.1-et.Ezt tegnap tudtam meg én is, amikor utána olvastam. (lásd felső 2 sor)
(#13952) Süvi
Köszi, szétnézek videók ügyben. -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #13924 üzenetére
Azért nem egy öreg gép az Air...jó persze van már újabb is.A telóra felteszem,erre meg majd megvárom a tapasztalatokat.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #13916 üzenetére
Fel is ment a Pro-ra.
5 perc alatt a tapasztalatok:
- gyorsabb, de komolyan, nem csak placebo
- az új háttérkép gyönyörű
- control panel jobb
- balra seprés: tetszik
- felszabadult vagy 2-3 GB
- hogy lehet a raw-ot beállítani? -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #13897 üzenetére
Sima Air, kijelző panelje picit gyengébb
-
kchris78
veterán
válasz
vadászcsiga #13897 üzenetére
Azt hiszem a sima air-el.
-
Iginotus
addikt
válasz
vadászcsiga #13783 üzenetére
1 rendőrségre nem viszem mert nincs kedvem órákig sorban állni, utána egy lekezelő emberrel lebeszélni mindent nyilvántartásba venni az adataimat egybeket...
2 mert semmi de semmi nem garantálja hogy a tulaj meg is kapja majd a gépet.
3 osztrák játszótéren talált gép nyaraláson. Tehát nem fogom az ottani illetékes rendőrségre sem vinni messze vannak a sógorék.És tudtommal tárol. Mivel a gép hozzá van kötve egy ipple id-hez amihez tartozik e-mail cím is. Több nem is kell. Egy rendszerüzi neki és kész is. Fizikailag megoldható, kérdés, hogy kifogok-e egy olyan ügyfélszolgálatos aki ezt hajlandó megtenni.
-
shteer
titán
válasz
vadászcsiga #13783 üzenetére
iCloud fiók viszont tartalmaz személyes és kontaktadatot
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #13747 üzenetére
Hármat.
http://szifon.com/2016/08/26/trident-es-pegasus-az-ios-malware-szent-gralja/ -
celf
őstag
válasz
vadászcsiga #13730 üzenetére
okés, köszi!
-
celf
őstag
válasz
vadászcsiga #13728 üzenetére
igazából barátnő ipad air, nekem samsung tab s. gyakorlatilag a fiókban volt az elmúlt 1.5 évben kikapcsolva, szóval teljesen kihasználatlan. akkor már inkább csinálok egy kis pénzt belőle. vagy így sem éri meg?
-
nofi
addikt
válasz
vadászcsiga #13704 üzenetére
Ha el is kezdték, akkor most nagy anyázás lehet
-
Sakab
senior tag
válasz
vadászcsiga #13702 üzenetére
Azaz?Bővebben? innentől soha többet nem tudok JB-zni és Cyndilát se tudok feltelepíteni késöbbi verziókkal se?
Persze, befoltozta...ideiglenesen...ez megy már jó ideje...idő kérdése és találnak másik rést amin elérik.
-
danilla
őstag
válasz
vadászcsiga #13665 üzenetére
Azért nem eszik olyan forrón... ne írd még le. A pb beta 2-vel gördülékenyebb volt mint most a 6-al, lesz ez még jó.
-
danilla
őstag
válasz
vadászcsiga #13651 üzenetére
Nalam a Mini 2 (ami ugyan azzal a hardverrel rendelkezik mint az air) picit docogos a legujabb public betaval.
Ellenben 5s-en nagyon szepen fut. -
aha.e
tag
válasz
vadászcsiga #13653 üzenetére
Inkább kétszer, mint egyszer se
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #13651 üzenetére
Air2+10 beta 6 tökéletes!
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #13505 üzenetére
Gondolom azon is ugyanúgy jól működik...
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #13501 üzenetére
Én pár napja használom, de semmi különöset, mármint negatívumot nem tapasztaltam! Viszont az újítások nagyon jók!
(iPad Air 2)
-
aha.e
tag
válasz
vadászcsiga #13476 üzenetére
Igen, de munkához jó lenne egy billentyűzet, hogy egy hosszabb emailt gyorsabban megtudjak írni, bárhol.
-
aha.e
tag
válasz
vadászcsiga #13472 üzenetére
Notebook van. Az nem kell, úgy hogy ezzel mellé lőttél.
-
Bbutton
csendes tag
válasz
vadászcsiga #13450 üzenetére
Hát..mondasz vmit...
apple=Samsung -
Bbutton
csendes tag
válasz
vadászcsiga #13445 üzenetére
Bocs. Idén év elején megkötötte a szerződést az Apple a Samsunggal, és az LG-vel. iPhone-ról van szó..( Samsungtól 20 milliót, az LG-től 10 milló panelt rendelt meg, a 2018-as telefonokhoz. Az almás telók prociját is a Samsung fogja gyártani..)
-
Bbutton
csendes tag
válasz
vadászcsiga #13440 üzenetére
Akkor 2018-tól a nagy iPhone-nál is tapasztalhatod majd..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest