- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
cuccli #14757 üzenetére
Nincs ilyesmire lehetőség.
iTunesban nyomj egy restore-t, utána valamennyivel jobbnak kéne lennie a sebességnek, de csodákat nem szabad már várni egy iPad 1-től. Régebben voltak tweakek Cydiában, amivel bizonyos folyamatokat le lehetett tiltani és ezzel elvben gyorsult valamennyit a rendszer, de sajna nem emlékszem, mi volt ennek a neve.
viktorhmv: ha esetleg nem kapnál választ, mert a topikból senki nem használja az iPadet grafikára, gépre az iTunest letöltve körül tudsz nézni te is a store-ban vannak-e ilyen programok -
vadászcsiga
félisten
válasz
cuccli #14757 üzenetére
Legszebb iPad. Valódi alumínium hátlappal. Következők is szépek de a nyomába sem érhetnek, én bánom hogy eladtam. Tedd el emlékbe mint a modern technológiai dizájn egyik csodáját, vagy add nekem
Ja, és kíváncsian várom a többiek mit mondanak de szerintem semmi lehetőség nincs arra hogy valami másik os-el használhatóvá varázsold.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest