- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #21299 üzenetére
Mini 2 9.x óta olyan lassú mint a jelenleg legújabb verzióval.
-
r3dsnake
nagyúr
-
csabiks
senior tag
válasz
vadászcsiga #21286 üzenetére
csak kivancsisagbol, miert olyan fontos a 10-es ios? (a 11-el sokkal ‘produktivabb’ az ipad)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #21286 üzenetére
Mindenképpen megtartottad volna, ha nem itunes-ból restore-olsz, hanem a menüből.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #21277 üzenetére
Ha az iPaden nyomsz "Összes tartalom és beállítások törlését", akkor a jelenlegi rendszer marad a gépen attól függetlenül, hogy letöltötte-e magára a frissítést (sőt, a már letöltött frissítés is törlődik).
Előző kérdésedre válaszolva pedig ha nem mutatja a beállítások, hogy a frissítés foglalná a helyet, akkor nincs letöltve. -
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #21275 üzenetére
Ott kéne lennie.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #21274 üzenetére
Ja, az lemaradt hogy még 10.1.1-en vagyok.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #20521 üzenetére
Valószínűleg formázva küldi a szöveget a szerver, ergo elég volt szerveroldali beállítást változtatniuk. Amúgy maga az értesítési nézete is frissült a Messengernek, félkövér lett a feladó neve.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #20521 üzenetére
Úgy, hogy a messenger mindig is tudott változni anélkül, hogy frissitenél.
-
hszilard666
veterán
válasz
vadászcsiga #20234 üzenetére
Szerintem egy többszázezres eszköz mellet eltörpül az összeg. Még én is megvettem, pedig 0Ft ot keresek a fotózással
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #20231 üzenetére
Kipróbáltam, meghagyja a fájl típusát. PS Express pedig tudja kezelni, csak beallitasokban ki kell kapcsolni a save as copy-t, majd mentésnél engedélyezni kell a módosítást.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #19438 üzenetére
Csak fél napom ment el rá hogy erre rájöjjek
-
passatgt
aktív tag
válasz
vadászcsiga #19418 üzenetére
Én MacOS-al legfrissebb iTunes-al raktam fel. Option-t nyomvatartva Recovery gomb, kiválasztottam a letöltött iPad2 Wifi-s ipsw-t(6.1.3) és felrakta, nem kérdezett semmit.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #19433 üzenetére
https://ipsw.me -ről szetted le?
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #19431 üzenetére
Nekem 2 iTunes van. 1 iOs 8-ig 1 meg iOs 9-ig mivel 2 Win7 van a gépemen.
Mind2 hibatlanul működik.
Nem frissítem őket mert nincs iOs 9 feletti eszközöm a környezetemben. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #19428 üzenetére
Én mindig recovery módban rakom fel. De azt nem tudom (mert mindig sikerült) ha ebben módban raknád fel és nem ok, akkor mi történik a fentlévő iOs-l.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #19426 üzenetére
Ha nem kompa.. akkor próbálj meg másikat.
(CDMA, vagy a Mid 2012)
Tönkre nem teszi. Legfeljebb nem megy fel. -
Parson
addikt
válasz
vadászcsiga #19087 üzenetére
Hát elég rosszul látod, az már bizonyos. De ha ezt már ennyire magyarázni kell... a 10 évnyi iOS meg mit se számit, ha még mindig összeesküvéselmeleteket gyártasz.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #19087 üzenetére
Elméleteket mindenki tud gyártani.
De az általam korábban feltett kérdésre még mindig nem válaszoltál. -
Csabee.
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19079 üzenetére
Nyugi androidnál rosszabb a helyzet. Ott egy 8gb-os androidnál felmegy minden frissítés marad kevesebb mint 1GB helyet, egy 16Gb-os samsung táblagépnél szintén marad alig 6gb szabad helyed a gyáriak mellett.. Ergo használhatatlanok .
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #19083 üzenetére
Biztos, azért, hogy rákényszerítsenek az új eszközre...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Nehogymár az Apple-t okold amiért a 3rd party appok fejlesztői képtelenek normálisan megoldani a cache-elést
Töröld le az adott appot, majd rakd fel újra, rögtön eltűnik a cache. Az mondjuk még mindig szomorú, hogy kiszedték több főverzióval ezelőtt az opciót, hogy töröld egy app minden adatát az app újrarakása nélkül, de ez se mai fejlemény már. -
Parson
addikt
válasz
Ez az összeesküvöselmelet annyira uncsi. Tegyel fel egy Windows 10-et egy 386-os, 40 MB(!) winchesterrel rendelkezö IBM notebbok-ra, amit 1994 környeken pl en is hasznaltam... Nem fog menni. Vajon ezt a Microsoft is azert csinalta, hogy vegyel uj gepet, vagy egyszerüen a technikai fejlödes okozta, hogy a fenti eset már kivitelezhetetlen? Ez utóbbi, és az apple-nél is ugyanez megy. Nem belassitják a gepedet, hanem egyszerüen elavul (gyenge lesz magától) a géped az uj igényekhez képest, amikhez szimplán uj hardware kell, amit vagy megveszel vagy nem.
-
galaxys80
veterán
válasz
Egyre jobb összeesküvés elméleteket gyártotok.
Mégis mi a franc köze van az Apple-nek ahhoz, hogy egy külsős app mekkorára hízik? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18942 üzenetére
Akkir most már így fog megdögleni?
-
TommyNagz
senior tag
válasz
vadászcsiga #18866 üzenetére
Az lesz az. iPhone OS 1.0 ota letezo funkcio
-
TommyNagz
senior tag
válasz
vadászcsiga #18859 üzenetére
Minek. Csinalj belole webappot, sokkal normalisabban mukodik.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #18773 üzenetére
Hónapokkal ezelőtt írtam többször is mikor valakinek ez volt gondja, de senki nem próbálta ki. Egyébként mára halott lett a link, de ha valakinek szüksége van rá el tudom küldeni, mert lementettem.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #18727 üzenetére
Nem
-
kezo0
addikt
válasz
vadászcsiga #18727 üzenetére
Nálam nem (iPad mini 4).
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #18671 üzenetére
Mondjuk ez nekem nem tetszik. Mármint, hogy ha az eszközről törlöm a fotókat, akkor azok a felhőből is törlődnek. Jó lenne egy olyan beállítás, hogy ki lehessen választani, hogy csak az eszközről, vagy mindenhonnan törlődjenek a fotók. Úgy, mint az iBooksban, ha törölni akarsz egy könyvet vagy doksit.
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #18668 üzenetére
Kapcsold be, hogy az iPad-en csak a lebutított fotók legyenek, a teljes méretű fotók pedig a felhőben.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #18666 üzenetére
iCloud Photo Library, amire szükséged van, az az összes képedet szinkronban tartja, nem csak az újakat tölti fel a Photostreammel ellentétben.
-
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga #18217 üzenetére
Bekapcsolo+home gomb egyszerre volt mar?
-
szasanyi
félisten
válasz
vadászcsiga #17112 üzenetére
Ki kell lépni az apple id-ből. - hol, hogyan?
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #16750 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a kínai nem a leggyorsabb, de ilyen mennyiségű képhez bőven jó, nem szabad többért venni.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #16750 üzenetére
Na csak azért mertem ezt írni, mert az előző linken uez a típus működik a hsz szerint.
Lehet hogy én is veszek egyet a Pana.. kamerámhoz. -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #16746 üzenetére
Szia!
A következő a tökéletes(en jó és drága) megoldás..
Természetesen lemásolták a kínaiak, nekem ilyen van.
Milyen mennyiségű kép mozgatásra lenne szükség?Érdekes lehet még a FlashAir
Egyszer mát majdnem vettem ebből a megbízható boltból, de állítólag nagyon eszi a fényképező aksiját. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #16746 üzenetére
Uaz a gyártó amit előttem linkeltek, de ez csak SD kártya olvasó.
http://m.ebay.co.uk/itm/381899072464?_mwBanner=1(Kb félperc volt rákeresni az eBay-n.)
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #16743 üzenetére
Nekem ilyen van, tökéletesen működik.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
vadászcsiga #16507 üzenetére
Semmi gond, idő volt mire megszoktam az egy gombot pl. Meg nagyon smooth a masina, tök fasza, hw az hasít mint állat*... hát semmi sem tökéletes
*viszont 10.3 meg 10.3.1 frissítés óta kaptam egy szép black screent, hálistennek a töltő rádugásával feléledt a gép... meg volt párszor befagyott az egyik appom amit sokat használok (CSR2)... 10.3 előtt nem volt semmi gondom. Remélem nem lesz ebből "rendszer"
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #16497 üzenetére
Nem érted a lényeget továbbra sem. Olvasd el amit korábban írtam.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #16495 üzenetére
Honnan letölthetetlen? Az iCloud-ból?
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #16492 üzenetére
Újra leírom. Nem jelennek meg mivel nincsen a készüléken a teljes kép. Az iCloud-ban van.
De ennyi év után azt gondolnám, hogy ez számodra is egyértelmű. -
blakey
titán
válasz
vadászcsiga #16485 üzenetére
iFileExplorer és hálózaton keresztül átmásolod, 4 év alatt még 1X sem használtam a kábelt adatok mozgatására, iFileExplorerel mindent meg tudok oldani.
-
Noxy
veterán
válasz
"nem tudott mit kezdeni azzal hogy a videók iCloudban vannak."
Na erre találta ki az Apple, az iCloud for Windows programot.
Ha be van kapcsolva a fotóknál a tárhely optimalizálás a Syncios-t, Win intézőt meg az iTunes el lehet felejteni. -
agabe
addikt
válasz
Hat az nem jott ossze hol, de alapbol itunes-al nem nehezkes, es az azert altalaban szokott menni windowson is. Jol kifogtad.
Vannak azert mas lehetosegek is adatmasolasra (felhobe lokni alapbol a kepanyagot pl.), sot...siman fel kellene ismernie a gepnek mint olvashato kulso tarolot es kepeket/videokat egybol le lehet szedni itunes vagy egyeb progik nelkul is.(#16486) galaxys80:
+1 -
galaxys80
veterán
válasz
Miért nem szedted le egyszerűen a Windows intézőn keresztül?
Szerk.
Be volt kapcsolva az iPadra optimalizálás?
Ha igen akkor érthető miért nem találta az syincios. Mert nem volt a gépen.
Így viszont nem értem miért nem az iCloud-ból szedted le? -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #16149 üzenetére
Nem mértem stopperrel.
Engem ami érdekel, hogy jobb 10.3-al. -
btudos
nagyúr
válasz
vadászcsiga #16135 üzenetére
A9 SoC, Air 1 háza és kijelzője, kb. ennyi amit tudni érdemes róla. Air 2-ről váltani nem érdemes, de annál olcsóbb valamivel, ráadásul nagyobb az akksija a vastagabb háznak köszönhetően.
-
agabe
addikt
válasz
Mar egy hete tudhato (elo is lehetett rendelni talan)
Nincs nagy valtozas air2-hoz kepest, kicsit gyorsabb tud lenni ha nagyobb appokat kell betolteni (altalanos mukodesben alig vagy egyaltalan nem eszreveheto), viszont kijelzoben meg visszaleptek air1-esre.
Kb. ennyi...ja es jo aron van tenyleg, nomeg 32GB az alap. -
törölt tag
válasz
Hogy lehet email-ben iPad-et kapni? nem posta, vagy futár hozza?
-
válasz
vadászcsiga #16111 üzenetére
A biztonsági mentésre gondoltam; nem szeretném új iPadként beállítani.
-
válasz
vadászcsiga #16107 üzenetére
Gondoltam már én is arra, hogy újrahúzom - főleg így 2 év után - de akkor minden visszaállna az elmentett verzióra.
Air2, ebben nincs kapcsolóill. a Safariban megjelenített videóknak van hangja.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #16024 üzenetére
Szerintem az Ipad a Pro készülékekkel (Pencil támogatás) funkcióban elérte a csúcsot, többet nem nagyon lehet belőle kihozni.
A 2 in 1 készülékek jelentenének többletet, de ahogyan kitárgyaltuk, olyan nem lesz (talán sose).Alex91: aprón szerintem nagyon jó áron vannak most Pro-k, április után pedig még talán ettől is jobbak lesznek...
-
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga #16024 üzenetére
Ez az uzletrol szol mar... A Pro meg majd nyomja a technikat, csak annak meg az aratol kapsz fraszt!
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #15972 üzenetére
Csak a felét. A kijelző jó lesz még iPad-nak.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15968 üzenetére
Ennyi pénzért elvárható lenne a munkaképesség – végül is, legalábbis a Book-ot, munkagépként is reklámozzák. Én szívesen kiegyeznék egy vastagabb / nehezebb, ámde négymagos-i7-es, az rMBP 15”-tel összemérhető teljesítményű (és a terhelést throttling nélkül bíró) Book-kal. A jelenlegivel nem, mert, bár csábít a toll és a munkaidőn kívüli tabletkénti használat, egyszerűen túl lassú lenne (dokkolt) munkára a két mag.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga #15909 üzenetére
10.2.1 alatt is van.
-
Dinasti
senior tag
válasz
vadászcsiga #15884 üzenetére
Megoldva.
-
Dinasti
senior tag
válasz
vadászcsiga #15881 üzenetére
Én megveszem,de akkor ha áthúzok 1 filmet laptopról akkor vinni fogja? Mert jelenleg azt írja hogy nem felismerhető. A gépem látja az ipadot. Elnézést ha sokat kérdezek de androidos voltam és ott azért easy volt ez a rész.
-
Scale
őstag
válasz
vadászcsiga #15881 üzenetére
Egy sima VLC nem elég hozzá?
-
soo277
őstag
válasz
vadászcsiga #15865 üzenetére
Hát pl fotokat,videokat
-
soo277
őstag
válasz
vadászcsiga #15863 üzenetére
Sziasztok
kezdő almás vagyok
hogyan lehet legegyszerűbben, Pc ről file okat átrakni? pl Ipad ra
nem nagyon jövök rá
köszi -
milszab
senior tag
válasz
vadászcsiga #15861 üzenetére
Na mini 4-emen jó, viszont egy iphone 5s-en, milio ikon jön csak be a linkre kattintva..
-
milszab
senior tag
válasz
vadászcsiga #15856 üzenetére
Nálam most 9.3 van. Ha jól értem, ezt feltelepítem többet nem fog nekem sírni hogy rakjam fel a 10-et?
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15856 üzenetére
Jaja, nemhivatalos, és viszonylag új (1 éves). (Amúgy kösz a creditset
)
-
access_denied
senior tag
válasz
vadászcsiga #15852 üzenetére
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15852 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen lehetőség JB nélkül.
Így viszont nem értem az állandó sírást amiatt, hogy erőlteti az Apple a frissítést. -
access_denied
senior tag
válasz
vadászcsiga #15850 üzenetére
Nincs nálam az ipad, ezt találtam, este megnézem. Ebben nincs szó profilról.
-
access_denied
senior tag
válasz
vadászcsiga #15848 üzenetére
Köszi a segítséget, megtaláltam.
-
Scale
őstag
válasz
vadászcsiga #15811 üzenetére
Mármint én Itt a Mini 2 vs 4-re gondolok, mert kb 36000 különbséggel lehet kapni őket.
A mini4 meg tudásban ugyanaz mint az Air 2 csak ugye nagyobb kijelzővel, meg kicsit régebb kiadás.Amúgy lehet tudni, hogy a mini2, mini4, air2 meddig lesz támogatott eszköz? Ez a három között gondolkozok - nyilván a két mini között azért mert, hogy megéri-e a pluszt és, hogy esetleg jóval tovább lesz támogatva.. az Air és a minik között meg azért, mert még nem jutottam el megfogdosni őket, hogy a 9,7-es már túl nagy-e számomra. Ezért ez a sok hülye kérdésem
-
Scale
őstag
válasz
vadászcsiga #15809 üzenetére
Érdekes, akkor miért mindkettőt ~10 órás multimédia akksi idővel írják hivatalosan?
Amúgy szerintetek van annyi előnye a mini 4-nek ami megér +36000 forintot kb a 2höz képest?
-
Scale
őstag
válasz
vadászcsiga #15807 üzenetére
Csak ennyi az indok? De akkor hogy kompenzálták a akksi idejét?
-
soo277
őstag
válasz
vadászcsiga #15800 üzenetére
köszi szépen a segítséget,már meg szereztem, minden ok
-
soo277
őstag
válasz
vadászcsiga #15793 üzenetére
de csakma cloudot nem tudom meg változtatni
I tunnes és store
már a sajátom -
válasz
vadászcsiga #15688 üzenetére
DEMO szoftver van rajta, hogy a sok egybites alkalmi nyomorék ne rakjon rá jelkódzárat
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Nálam sincs ikon, pedig iOS9-en vagyok és dobni szokta a frissítés ablakot.
-
Noxy
veterán
válasz
JB, és volt, nincs.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #15662 üzenetére
Szerintem nagyon nem éri meg a Pro a felárat jelenleg. Az Air 2 hardvere is bőven elég lesz még 1-2 évig minimum és aprós árakat nézve kb 1.5x annyiba kerül a Pro 9.7, mint az Air 2.
Ráadásul RAM pl ugyanannyi van mindkét készülékben, tehát ha nem kell Apple Pencil, szerintem nem éri meg a felárat a jobb SoC + kijelző átlagfelhasználásra. -
dorika87
őstag
válasz
vadászcsiga #15647 üzenetére
Nem hülyék, egyszerűen ez van, hogy ha valamit doboz nélkül szállítasz az életben nem fognak rájönni, hogy az a saját cuccod-e vagy kint vetted.
Teszem azt veszel egy okosórát USA-ban és doboz nélkül a karodon hazahozod. Az életben nem fog kiderülni, hogy az te ott vetted.
Vagy amikor húgomnak hozták ajándékba a fényképezőgépet. Ott volt a ruhák között a bőröndben, és miért ne lehetne az az utas saját gépe? Szóval ezeket nem tudják kideríteni, csak ha új bontatlan csomagolásút hozol, szóval az egyértelmű.Amúgy meg itthon ezek a gsm boltok akik árulják 115 körül nem vagyok benne biztos, hogy apple garival adják.
-
dorika87
őstag
válasz
vadászcsiga #15644 üzenetére
Ha Apple garival 115ezerért van itthon akkor tényleg nem éri meg.
Amúgy meg ha doboz nincs simán haza lehet hozni. Párom vitte a MacBook Proját és az iPhone-ját is magával az útra és ugyanúgy haza is fogja hozni, hisz a sajátja és nem ott vette. Ha a táskába beletesz a noti mellé egy iPad-et, azt a vámosok nem fogják tudni, hogy új. Hoztak már így haza ismerősék karácsonyra ajándékokat doboz nélkül. -
dorika87
őstag
válasz
vadászcsiga #15641 üzenetére
természetesen doboz nélkül lenne hazahozva. Így azt senki nem tudja, hogy saját-e vagy ott vettem.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
vadászcsiga #15619 üzenetére
köszönöm!
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
vadászcsiga #15613 üzenetére
Nem tudom, lehet, hogy van, de én csak ezt ismerem, erről tudom, hogy veszett jó. Egyébként láttam hasonlót, nem állítom, hogy nem érdemes rákeresni, csak azt nem próbáltam és nem is emlékszem rá, mert amikor láttam, pont nem érdekelt, úgyhogy nem jegyeztem meg sajnos.
-
lufl
csendes tag
válasz
vadászcsiga #15599 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom!
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
vadászcsiga #15607 üzenetére
Maga a tok vékony, de a hajtogatható része nem, viszont cserébe atom stabil és nagyon jól használható. Kellemes tapintású, erős, minőségi darab, évek óta használom.
A vastagsága zavaró kezdetben, de annyira jó, hogy amióta az elsőt megvettem egy iPad Mini 2-höz, úgy nagyjából 3,5 éve, azóta mást nem szívesen használtam.
Minin kényelmesebb, mint a 9,7"-on, de arra sem találtam jobbat.
Ha valaki függőlegesen is ki szeretné támasztani, meg vízszintesen is, stabilat akar, sokat cipeli kézben, esetleg sokat olvas kézben tartva, akkor ez egy nagyon kényelmes alternatíva.
(Az egyik legjobb dolog, hogy a kihajtogatható részét ráadásul lehet körömrágás helyett tekergetni, hajtogatni, gumit piszkálni rajta, folyton matatós embereknek elmélyült gondolkodáshoz is ideális választás. :- ) )
-
lufl
csendes tag
válasz
vadászcsiga #15596 üzenetére
Bocs, nem hívtam, mert laptop, telefon jól működik a wifivel és a régi Ipadem is.
Megállt a technikai életem... -
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #15544 üzenetére
Mire is? DIREKT lassításra kértem. Ne forgasd ki a szavaim!
Egy elismert és igazolt szakmai oldal hozza le, hogy olyan kódot találtak a rendszerben, aminek az a feladata, hogy lassabban fusson a rendszer régi eszközökön. Minden más csak duma.
Plusz ezer idegesítőbb és nagyobb probléma van a rendszerben, mint ez a beképzelt baromság. Vannak sokkal jobb és hatásosabb eszközei az Apple-nek arra, hogy frissítésre kényszerítsen.
Összegezve nem, nem kaptam. Olvass figyelmesebben legközelebb.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15541 üzenetére
Pontosan. Barmennyire is visszataszito az Apple uzletpolitikaja, meg mindig jobbak az iPad-ek, mint a droidos deszkak.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15535 üzenetére
Kipróbáltam az Apple TV profiljának a telepítését: http://www.idownloadblog.com/2016/08/18/how-to-stop-iphone-asking-to-install-ios-updates/
Teljesen jól műxik. Igazából az elegendő, hogy klikkelsz erre a linkre az iEszközödön:
https://hikay.github.io/app/NOOTA.mobileconfig
majd elfogadod a profile-t és, ahogy kéri, restartolsz.
A tutorialt csak akkor kell teljesen végigcsinálni, ha a badge-ektől is meg akarsz szabadulni.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15526 üzenetére
Értem.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #15521 üzenetére
Félreértettél, emiatt megfogalmazom másképpen:
Miben (lehet) jobb egy LTE-s tablet, mint egy LTE-s telóról megosztott netet használó WiFi-s?
up: közben Ragnar95 megválaszolta(?) a kérdésem?
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15520 üzenetére
Hiányolsz valami olyat ami miatt ne lenne érdemes frissíteni?
Egyébként próbáltad már? -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15516 üzenetére
Meg semmi olyan sincsen benne ami miatt ne lenne érdemes frissíteni.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #15501 üzenetére
Én is 3G óta használom őket.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #15495 üzenetére
Te sem gondolhatod komolyan, hogy ennek nem lenne nyoma a szoftverben...
Nem érveket hoz, hanem elméleteket. 1-1 szarul sikerült frissítés alapján elkönyveli, hogy az Apple direkt lassítja a készülékeit, hogy vedd meg az újabbat. Bizonyítékot hozzon, ne elméletet. -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15495 üzenetére
Kiszálltam veled is. Látom unatkoztok.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15493 üzenetére
Szerintem az is jobb, ha semmi új hsz nincs, mintha valaki huszadszorra is ugyanazt a mantrát nyomja, mint valami vallási fanatikus.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15490 üzenetére
Nem igazán. Azt a smart case hamisítványt használom amivel vettem anno Mini2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest