Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -secret-

Arcképgyáros

válasz november #9735 üzenetére

1. Eddig nem vettem észre, már egy hónapja megvan.. de nem is fogom nézegetni, abszolút nem tűnt fel semmi eddig.

2. Mivel ilyen vékony, szerintem egy közepes leejtés is végzetes lenne számára (bendgate), nem dobálom.. fólia-tok van rajt, biztosra megyek. Nem nagyon hajlamos a karcra otthoni használatnál, ha viszed-teszed-pakolod, egy fóliát szerintem dobj rá.

3. Tökéletes, nem csillog villog.

4. Itunes -> zene -> játéklista szerkesztése -> behúzod vagy tallózod -> szinkron
    Nem kell jogtiszta zene, azt teszel rá meg olyan minőségűt amilyent akarsz.

5. Nem hallgatok rajt zenét, de nagyon zavaró ahogy rezonál a tablet hátulja, sosem fogok zenét hallgatni rajt, telefonon sem.. ha igen akkor alap a füles. Vagy ha nagyon akarsz rajt zenét hallgatni ~10-ből megvan egy jobb fajta bt hangszóró.

6. Mennyire stabil az iOS? Legstabilabb rendszer szerintem. Volt androidom is, de amióta eladtam csak az iOS telefonban is meg tabletben is. Számomra nincs bosszantó hiba.

7. Most ebayes tokot használok, de van smart case utánzat is, annak szar a mágnese de nem is 28.000 volt hanem 2.600 vagy mennyi. De sok ember olyant kap aminek működik a mágnese. Fólia most valami olcsó van rajt de amint találok jó minőségűt ami az ésszerűség határain belül van (<3000ft) akkor cserélem.

Remélem segítettem.

Új hozzászólás Aktív témák