- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
november
üzenetére
1. Eddig nem vettem észre, már egy hónapja megvan.. de nem is fogom nézegetni, abszolút nem tűnt fel semmi eddig.
2. Mivel ilyen vékony, szerintem egy közepes leejtés is végzetes lenne számára (bendgate), nem dobálom.. fólia-tok van rajt, biztosra megyek. Nem nagyon hajlamos a karcra otthoni használatnál, ha viszed-teszed-pakolod, egy fóliát szerintem dobj rá.
3. Tökéletes, nem csillog villog.
4. Itunes -> zene -> játéklista szerkesztése -> behúzod vagy tallózod -> szinkron
Nem kell jogtiszta zene, azt teszel rá meg olyan minőségűt amilyent akarsz.5. Nem hallgatok rajt zenét, de nagyon zavaró ahogy rezonál a tablet hátulja, sosem fogok zenét hallgatni rajt, telefonon sem.. ha igen akkor alap a füles. Vagy ha nagyon akarsz rajt zenét hallgatni ~10-ből megvan egy jobb fajta bt hangszóró.
6. Mennyire stabil az iOS? Legstabilabb rendszer szerintem. Volt androidom is, de amióta eladtam csak az iOS telefonban is meg tabletben is. Számomra nincs bosszantó hiba.
7. Most ebayes tokot használok, de van smart case utánzat is, annak szar a mágnese de nem is 28.000 volt hanem 2.600 vagy mennyi. De sok ember olyant kap aminek működik a mágnese. Fólia most valami olcsó van rajt de amint találok jó minőségűt ami az ésszerűség határain belül van (<3000ft) akkor cserélem.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Hobby rádiós topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest