Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Nagyon régóta tudott dolog az Apple hozzáállása a végfelhasználóhoz. Mégis mini3-at akarsz venni.
A te kedvedért nem lesz más sem a hardver, sem az oprendszer. Kínálati piac van. Azt veszel a pénzedért, ami leginkább megfelel neked.
Minden felróható hibája, nyűgje ellenére nekem az iPad többet ér bármilyen droidos pixelvadász erőműnél. Nem a márka, nem a vas, hanem a megoldások miatt, amit csak iPad-ra fejlesztettek, eddig.
A vas és az oprendszer csak keret.
Sosem értettem, miért kell iPadot venni filmnézéshez, böngészéshez, meg Facebookozáshoz? Mert telik rá és menő? Szerintem pölö egy bővíthető Sony vízálló tablet jobban használható mindennapos dolgokra.
Ha nem lenne az a 20-30 app, amivel sokmindent most laptop nélkül is, egy negyvendekás iPaddal is meg tudok oldani, nem lenne Apple tabletem. Talán épp az a trükk, hogy bizonyos területeken nélkülözhetetlen, egyedi megoldásokat ad az iPad. ..Lehetne vízálló, bővíthető, nyitott, skinnelhető...etc..usw..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Arc Raiders
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 256Gb
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs