Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbence94
tag
klassz
kíváncsian várom a tapasztalatokat majd 
------
más: ma egésznapos kutatómunkát végeztem, de nem sok sikerrel, úgyhogy megkérdezem itt, hátha tud valaki segíteni.
szóval az alaphelyzet:
-Windows notebookon tárolt full HD filmek
-adott egy iPad Air 2
-nincs WiFi, és nem megoldható (kollégium)
-a cél az lenne, hogy iPadre streamelni valahogy a filmeket.találtam 1000+1 streamelő programot, de mindegyiknek az alapfetétele az, hogy a pc és az iPad egy hálozaton legyenek, ami így nem megoldható.
létezik olyan megoldás, hogy egy pc-t és egy ipadet wifin keresztül összekössek internet nélkül? én bármivel próbálkoztam nem jött össze, és azért ez gáz, hogy egy 6000Ft-os vacak meg már tud így streamelni, egy notebook meg nem

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kíváncsian várom a tapasztalatokat majd