Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Vki osszefoglalna, mi azaz ujdonsag, amit szivesen hasznal a 26ban? En az ablakozot kikapcsoltam, a design eloszor erdekes, de oszinten szolva mar hianyzik a korabbi letisztult.
Ez a glassos dolog a 2000es evekben menonek tunt, de szvsz most csak feleslegesen gyilkolja az eroforrasokat, pl az m1es macem erezhetoen lassabb lett. A tobbi eszkozom lenyegeben legutobbi modell, azokon nem erezni annyira.
Az oranal tiltottam is a glasst, mert a 90es evek ps filtereire emlekeztet, amikor egyket klikkelos filterrel akartak eladni egy “meno” designt. Szoval nekem nem jott be, mintha csak azert valtoztattak volna, hogy mas legyen. De az eredmeny kenyszeredetten tuldesignolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest