- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Vki osszefoglalna, mi azaz ujdonsag, amit szivesen hasznal a 26ban? En az ablakozot kikapcsoltam, a design eloszor erdekes, de oszinten szolva mar hianyzik a korabbi letisztult.
Ez a glassos dolog a 2000es evekben menonek tunt, de szvsz most csak feleslegesen gyilkolja az eroforrasokat, pl az m1es macem erezhetoen lassabb lett. A tobbi eszkozom lenyegeben legutobbi modell, azokon nem erezni annyira.
Az oranal tiltottam is a glasst, mert a 90es evek ps filtereire emlekeztet, amikor egyket klikkelos filterrel akartak eladni egy “meno” designt. Szoval nekem nem jott be, mintha csak azert valtoztattak volna, hogy mas legyen. De az eredmeny kenyszeredetten tuldesignolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Amazfit GTR Mini okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest