- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
Nem, tényleg ne felejtsük el, a Pencil több, mint 3x annyiba kerül (ezt nyilván mindenki meg tudja nézni, és tud mérlegelni, ezért nem hangsúlyoztam). Éppen ezért vettem először még a 9-es iPad-hez az ESR-t. Aztán elegem lett abból, hogy jegyzetelek egy értekezleten, majd mikor pár perc után ismét írnék vele már kikapcsolt, akkor tapicskolom a tetejét, nyilván nem kapcsol be, mert túl gyorsan nyomogatom (vagy lassan, vagy nem elég határozottan), ismét póbálkozom, ok, most bekapcsolt, lehet írni. Közben lemaradtam 2 mondatról. Nem mondom, hogy élhetetlen, de nekem most az iPad (A16)-hoz nem volt kérdés, hogy veszek egy Pencilt. Másnak meg lehet, hogy jobban bírják az idegei.
Nem, nincs mód az iPad-en megnézni a %-os töltöttséget (mint a Pencilnél), csak 3 led jelzi, mondjuk nekem ez bőven elég volt, csak sajna ha már csak 1 led világított, akkor nem bírt ki egy jegyzetelősebb értekezletet, ezért ha merült 2 ledesre, már dugtam is töltőre, ahogy tudtam. Nem olyan elegánsan van megoldva a töltőcsatlakozó sem, mint a C-s Pencilnél, hanem csak egy pirinyó gumidugó védi a nyílást, kész csoda, hogy még nem hagytam el, mert nem adtak hozzá tartalékot.
És még egy bosszantó dolog: míg töltőn volt, addig nem lehetett rendesen írni vele, szakadozott a vonalvezetés, kihagyott a ceruza. Ezt nem tudom hova tenni. A Pencilt még nem próbáltam töltés közben használni. Illetve van még egy szempont, de azt nem akarom ide a közösbe írni, privátban elmondom, ha érdekel.
Tényleg azt gondolom, hogy jegyzetelni mindenképpen a Pencilt javasolnám, bármely alternatívát max eseti használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mercedes topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Windows 11
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest