- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
válasz
Berci77 #49193 üzenetére
Egy utolsó szösszenet: ha kikapcsol az ESR és pár percen belül veszed észre elég csak megrázni és magához tér, nem kell nyomkodni semmit. A páciens egy ESR Geo annál ez minden esetben működik. A gumidugó pedig fillérekért beszerezhető nekem egy maréknyi van itthon, mert a mobilokba is rakok, nem szeretem ha szabadon van a USB csati úgy is madzag nélkül töltők.
Úgyhogy természetesen sokkal jobb az APencil, de az ESR is egy teljesen élhető alternatíva kis kompromisszumokkal.
[link] -
MLA
aktív tag
válasz
Berci77 #49191 üzenetére
Persze azért ne felejtsük ki az ESR és az USB-s Apple Pencil árai között lévő különbséget. Amennyivel drágább az A Pencil azért az a pár kellemetlenség amivel az ESR kevesebbet tud bőven elnézhető. Amúgy van arra mód hogy meg tud nézni az ESR-ben mennyi szufla van számszerűen?
-
Berci77
tag
válasz
Berci77 #44479 üzenetére
Most nézem, hogy ez mégsincs magyar kiosztással?
Akkor melyiket küldhetik? Milyet érdemes nézni egyáltalán? UK vagy német? Azt még meg bírom jegyezni, hogy az í meg a 0 hol van, de nem tudom, az egyéb írásjelek, szimbólumok mennyire vannak máshol feliratozva, mint a magyar kiosztásban. Illetve nekem nem egyértelmű, hogy akkor mit és hol kell állítanom - ha kell egyáltalán -, hogy a magyar kiosztás érvényesüljön a billentyűzeten is.
Magyar kiosztású alternatíva esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest