Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- iPhone topik
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Üdv!
Sosem volt almás cuccom, most gondoltam, beszerzek egyet, mert kellene egy tablet. Könyvek ill. pdf-ek olvasására, rajzolgatásra van (androidos) e-ink tabletem, de böngészésre, olykor egy-egy videó megnézésére már kellene valami mozgékonyabb és színesebb. És, bár telefon esetében maradok az androidnál, nem bánnám, ha valamennyire megismerném az almás világot is.
Komolyabb feladatokra ott a pc, szóval ilyesmit nem kell tudnia. (Ezeket amúgy is jobban szeretem hagyományos méretű billentyűzettel és egérrel intézni egy bazinag monitoron.) Esetleg 1-2 játékot telepítenék rá, de ez sem létszükség. Ill. ha nincs kedvem elmászni a gépig, akkor talán pár filmet ezen néznék meg. De elsősorban böngészésre (+ némi Youtube) kellene, mikor már nincs kedvem vagy lehetőségem géphez ülni. Így nem kellene sem billentyűzet sem ceruza (bár ez még később esetleg).
A most megjelenő sima iPadra gondoltam, mert bár nyilván kompromisszumos modell, de almáék árképzését kissé túlzónak érzem, nem akarok kétszerannyit fizetni egy Air-ért. És nem is hiszem, hogy kihasználnám. És ismerkedésre is talán jobb lenne a sima. Max. a kévésbé tükröződő kijelző, ami tetszene, nem tudom, ez mennyire zavaró a sima ipad esetében. Zárt térben használnám, leginkább sötétben vagy legalábbis behúzott függönyöknél. Gondolom, azért ez sem lehet olyan rossz, legfeljebb nem olyan jó, mint a (sokkal) drágább modellek.
És újat szeretnék. tudom, hogy használtan is van, de én abban nem nagyon bízok, amit meg refurbished verzióban láttam, az nem volt sokkal olcsóbb egy ugyanolyan újnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Blu-ray lejátszók
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- No Rest for the Wicked
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs