Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Üdv!
Sosem volt almás cuccom, most gondoltam, beszerzek egyet, mert kellene egy tablet. Könyvek ill. pdf-ek olvasására, rajzolgatásra van (androidos) e-ink tabletem, de böngészésre, olykor egy-egy videó megnézésére már kellene valami mozgékonyabb és színesebb. És, bár telefon esetében maradok az androidnál, nem bánnám, ha valamennyire megismerném az almás világot is.
Komolyabb feladatokra ott a pc, szóval ilyesmit nem kell tudnia. (Ezeket amúgy is jobban szeretem hagyományos méretű billentyűzettel és egérrel intézni egy bazinag monitoron.) Esetleg 1-2 játékot telepítenék rá, de ez sem létszükség. Ill. ha nincs kedvem elmászni a gépig, akkor talán pár filmet ezen néznék meg. De elsősorban böngészésre (+ némi Youtube) kellene, mikor már nincs kedvem vagy lehetőségem géphez ülni. Így nem kellene sem billentyűzet sem ceruza (bár ez még később esetleg).
A most megjelenő sima iPadra gondoltam, mert bár nyilván kompromisszumos modell, de almáék árképzését kissé túlzónak érzem, nem akarok kétszerannyit fizetni egy Air-ért. És nem is hiszem, hogy kihasználnám. És ismerkedésre is talán jobb lenne a sima. Max. a kévésbé tükröződő kijelző, ami tetszene, nem tudom, ez mennyire zavaró a sima ipad esetében. Zárt térben használnám, leginkább sötétben vagy legalábbis behúzott függönyöknél. Gondolom, azért ez sem lehet olyan rossz, legfeljebb nem olyan jó, mint a (sokkal) drágább modellek.
És újat szeretnék. tudom, hogy használtan is van, de én abban nem nagyon bízok, amit meg refurbished verzióban láttam, az nem volt sokkal olcsóbb egy ugyanolyan újnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hardcore café
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest