Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Van még egy dolog, amivel kapcsolatban nem tudom orvosolni a problémát, elnézést, ha sokat kérdezek.

Ma dél körül telepítettem az iPad-et. Előtte, kb. délelőtt 10 órakor küldtem anyumnak egy üzenetet Messengeren (akkor még nem volt telepítve az iPad). Ez az üzenet azóta is látható a régi Android tableten és asztali gépen is.
Ha elindítom a Messengert az iPaden, akkor a legújabb megjelenített üzenet tőlem fél évvel ezelőtti. És ez minden üzenetnél ugyanígy van az összes ismerőstől, fél évnél újabb üzenetelőzményeket nem mutat az iPad Messenger programja.
Csak azokat az üzeneteket mutatja az iPaden, amik az iPad telepítése után lettek küldve.Végképp tanácstalan vagyok, mert ha kiderül, hogy a Messenger sem működik jól iPaden, akkor nyomok egy harakirit.

Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bialetti kézi kávéőrlő
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest