Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ARCADIA
újonc
Nagyon köszönöm gyors válaszod, remélem nem veszed zokon, hogy ha még feltennék pár kérdést. Mivel úgy látom, hogy ott vagy a témában (természetesen, ha nem érsz rá vagy csak unod a kezdő, mint én együgyű kérdéseit és nem válaszolsz, is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és szántál rám pár percet).
Tehát: mivel pár napja ismerkedem még csak ipad-emmel , amit válaszban leírtál egyenlőre még számomra kemény dió, bár idővel talán majd én segítek ilyen témában másoknak. Nem igazán értem azon kívül, hogy bedugom és rácsatlakozom az iTunes-ra, utána mi a teendő? Ebben szeretném, ha adnál egy leírást, vagy egy tutorial-ról szóló linket.
Azért is mertem belevágni a Jailbreak-ba, mert szeretnék játékokat futtatni (ingyenesen), amiket a Ncore-ról töltök le. Annyi már világos, hogy APK-fileba vannak feltöltve a játékok, de a letöltésük után merre, hogyan, hány méter - tehát maga a játékok felmásolása és futtatása a ipad-on számomra még nagyon nem világos. Ezért kérnélek meg, hogy pár mondatban, vagy a már előbb említett tutorial-okban vagy megadott linkekben, vagy a linkek elérhetőségében segíts.
Tudom, hogy így ünnepek alatt kisebb dolgod is nagyobb annál, hogy engem korrepetálj, de még egyszer tisztelettel szeretnélek megkérni, ha kedved vagy időd engedi segíts elindulni ezek az ipad-es dolgok világában.
Még egyszer köszönöm fáradtságod és segítséged. Szabolcs
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest