Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchris78
    veterán

Milyen BT fulest ajanlanal amelynek a mikrofonja is jol mukodik? Gyerek airpods-at kiprobaltam, szuperul mukodott. Cegtol kaptam fel-harmad aru BT fulest (nem emlekszem a markajara) hat a hallgatas resze meg csak-csak, de a mikrofonja total hasznalhatatlan volt.
    Ha van airpods-nal olcsobb, de megis hasznalhato BT fules (marmint nem a nagy fejhallgato, az van egesz jo, hanem a fulbedughato), akkor kivancsi lennek ra. Kulonben megveszem a legolcsobb Airpods-ot, mert a vezetekessel mar a t*kom kivan :D

Vedd meg a legolcsóbb AirPods-ot. Nekem anno volt MM-ben egy akció hogy ha beviszek egy akár használhatatlan valamilyen terméket (apple nem is tudom) kaptam 20e ft kedvezményt.. Vette egy AirPods2-t 42ért :D. 1-2 éve talán. Biztos eredeti, ameddig ki nem köhögi a lelkét marad :D. Szerintem fölösleges más fülesekkel foglalkozni, már csak azért is mert a legtranszparensebben az AirPods működik együtt az iphone-al, nem kell kézzel csatlakoztatni stbstb.. Nekem MacBookom is van és ott ez még erőteljesebben kijön, ha kell macbookon van ha kell a telefonon..

Új hozzászólás Aktív témák