Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Nekem két 256-os Pro is van itthon (2020 és 2022) és nálam is csak a Fájok használata esetén szokott lenni hasonló "fagyás", mindkettőnél. Rengeteg fotót tárolok a Fájlokban, rengeteg mappában, és ha egy ideig nem használom az alkalmazást, majd újra belépek (de úgy, hogy a háttérben nyitva volt) gyakran előfordul, hogy hosszú ideig gondolkodik, míg reagál valamire. Pl. vissza akarok lépni egy szintet a mappákban, akkor arra várni kell akár 10-20-30 másodpercet is, míg "utoléri magat" azaz történik valami. Utána már nincs gond, működik rendesen. Nem tudom, ez a Fájlok sara-e, vagy a tároló lassul be, esetleg egy másik fájlkezelő app használatával kiküszōbōlhető lenne-e, de elég bosszantó. Viszont pl. külső SSD-ről nekem oda-vissza is gond nélkül és gyorsan másol nagyméretű állományokat is a Fájlokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest