Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parson
    addikt

Eddig oké, bár nem tudom, hogy a támogatási cikkekben ez miért nincs egyértelműen megfogalmazva, illetve az Apple felső támogatás sem tud egyértelműen erről.
    Most már csak egy kérdés maradt. Hogyan lehet iPadről fizikai SIM-mel SMS-t küldeni nem almás másik telefonra, mert fordítva nyilván az üzenettovábbítással működik.

'támogatási cikkekben ez miért nincs egyértelműen megfogalmazva'

Nem tudom, pontosan mely cikkekre gondolsz, de egyértelmüen marketingfogás is nem minden nehézséget részletezni, inkább csak a pozitivumokra kihegyezni egy közleményt.

'Hogyan lehet iPadről fizikai SIM-mel SMS-t küldeni nem almás másik telefonra'

1. Nem almás telefonra csak SMS / MMS küldhetö, iMessage-hez kell a küldö-fogadó oldalon is az apple eszköz.
    2. mint fentebb irtam/-tuk iPad-be tett SIM kártya csak mobiladat-kommunikációra jó, tehát ha SMS / MMS üzenetet akarsz iPad-röl iPhone-on keresztül küldeni, akkor ahhoz kell egy iPhone is egy abban lévö SIM kártyával, ami tud SMS-t / MMS-t küldeni. Ha a két eszköz megvan, akkor csak a megfelelö beállitások kellenek az üzenettovábbitáshoz a küldés/fogadás tekintetében is az iPad-en.
    Ehhez egy apple ID alatti eszközök kellenek és a beállitásokban az üzenettovábbitást megfelelöen be kell állitani. Részleteket nem irom ide le pontosan, mivel egyértelmüek a #45215 hsz-ben is linkelt apple oldalán: üzenetek app beállitása.

Új hozzászólás Aktív témák