Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
Parson
üzenetére
Nem tudom, pontosan mely cikkekre gondolsz, de egyértelmüen marketingfogás is nem minden nehézséget részletezni, inkább csak a pozitivumokra kihegyezni egy közleményt.
Persze, ez egyértelműen marketingfogás az Apple részéről, hogy nem a gyengénket hangsúlyozzok ki, hanem az erősségünket, mégha az nem is tökéletes. Csak ezt még mindig nehéz megszokni.
-
zoli62
addikt
válasz
Parson
üzenetére
Ezek mind be vannak állítva, de nem működik a küldés. Az iPaden az üzenetek beállításokban van üzenettovábbítási lehetőség, úgy mint az iPhone-on? Én ilyet nem láttam. Azzal kezdődik, hogy nem jelenik meg az iPad telefonszáma az iMessage küldési számai között, így ki sem lehet pipálni. iPadről kizárólag csak iMessage üzenetet tudok küldeni, mást nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest