- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
Parson
üzenetére
Nem tudom, pontosan mely cikkekre gondolsz, de egyértelmüen marketingfogás is nem minden nehézséget részletezni, inkább csak a pozitivumokra kihegyezni egy közleményt.
Persze, ez egyértelműen marketingfogás az Apple részéről, hogy nem a gyengénket hangsúlyozzok ki, hanem az erősségünket, mégha az nem is tökéletes. Csak ezt még mindig nehéz megszokni.
-
zoli62
addikt
válasz
Parson
üzenetére
Ezek mind be vannak állítva, de nem működik a küldés. Az iPaden az üzenetek beállításokban van üzenettovábbítási lehetőség, úgy mint az iPhone-on? Én ilyet nem láttam. Azzal kezdődik, hogy nem jelenik meg az iPad telefonszáma az iMessage küldési számai között, így ki sem lehet pipálni. iPadről kizárólag csak iMessage üzenetet tudok küldeni, mást nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest